|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 512513514515516 717> |
Автор | |
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a moze toa na 6 saata ko penicilin, na samo de, da viish kako se gori slatko... Изменето од ...Well... - 20.Јули.2008 во 22:47 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ova mene pak mi lici na udvaranje.......aman be ... do tuka dojde...tolku zagore..ta pocna na majki da se udvarash......
... rushke...shto vikash za mestovo...a .... |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mestovo e ludnica mamamd.....jas si legnuvam tuka, ako nadojde plima ke me osvezi vodata
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Месец је млад а ноќ врела падају звезде падалице |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...nashata rezonancija... ne e udvarancija... ova e mesto kade si rezonirame... gledam bajagi nashi zaminaa... se prashuvam zoshto... dali se na odmor... ili...
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobar den od mene denes, lezalki i salati za site rezonatori |
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добар ден резонатори мили....IQ убаво не освези со салати...си прилегнавме малце на лезаљките..ајде сага у базен сииите....
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
juhuuuuu otidov jas odma vo bazenov
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IQ да не е ладна водата??
АЈДЕ НА ЕДЕН ,ДВА, ДВА И ПОЛ.....ТРИ ....СКОКАЈ |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мамамд пробај ја водата ....супер е
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... kutra jas... ova leto...tushot mi e edinstvena moznost za razladuvanje...ama dogodina ...so gospod napred... odam...onamu kaj shto ne sum bila... i kaj shto libeto mi veti deka ke me nosi...koga me "zarobi".... eeeeej...mora da me casti... shto izdrza so mene kutrickiot toj... 25 oficijalni godini...a 30 neoficijalni.......
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ajde rushke...kaj si...a i Blashka neshto mi ja nema... a tek Angelina...eptem neshto stana mrzliva...ubavo za oci... a tek za dusha....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ih se nekoi topli skiki
ne deka ne e ubo da moit nekoj da casti sega eden sneg radi filingot ne za drugo Изменето од anakin - 21.Јули.2008 во 20:30 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sneg?????? bbbrrr..... duri ni na ovaa zestina ne sum nostalgicna po nego
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Внеси реплика | страница <1 512513514515516 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |