IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - РЕЗОНАНЦИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

РЕЗОНАНЦИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 512513514515516 717>
Автор
Порака
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2008 во 22:42
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

..spolajti rushke...sednuvam... i ne mrdam...i na terasa e zeshko...
...buckalo majkino... odi onamu vo Hrana...udrimu ja copy...vrati se tuka udri mu ja paste...poevtino ke te koshta...vaka vo zivo...jas sum si anumka...nigde ne odam sama...so mene vo paket odat rushka... angelinceto...blashka...IQ...bibce... kogo be zaboraviv... голема%20насмевка...

...a moze toa na 6 saata ko penicilin, na samo de, da viish kako se gori slatko...трепкање

Изменето од ...Well... - 20.Јули.2008 во 22:47
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2008 во 22:52
...ova mene pak mi lici na udvaranje...лутина....aman be ... do tuka dojde...tolku zagore..ta pocna na majki da se udvarash...изненадување...
... rushke...shto vikash za mestovo...a среќа....

Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2008 во 23:36
Mestovo e ludnica mamamd.....jas si legnuvam tuka, ako nadojde plima ke me osvezi vodataголема%20насмевка
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2008 во 23:55

Месец је млад
а ноќ врела
падају звезде
падалицесвиркање

4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2008 во 10:31
...nashata rezonancija... ne e udvarancija... ova e mesto kade si rezonirame... gledam bajagi nashi zaminaa... se prashuvam zoshto... dali se na odmor... ili...
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2008 во 14:35

dobar den od mene denes, lezalki i salati za site rezonatori

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2008 во 15:22
Добар ден резонатори мили....IQ убаво не освези со салати...си прилегнавме малце на лезаљките..ајде сага у базен сииите....

4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2008 во 15:24
juhuuuuu otidov jas odma vo bazenov

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2008 во 15:47
IQ да не е ладна водата??

АЈДЕ НА ЕДЕН ,ДВА, ДВА И ПОЛ.....ТРИ ....СКОКАЈ

4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2008 во 16:18
Мамамд пробај ја водата ....супер е

4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2008 во 16:34
... kutra jas... ova leto...tushot mi e edinstvena moznost za razladuvanjeтага...ama dogodina ...so gospod napred... odam...onamu kaj shto ne sum bilaизненадување... i kaj shto libeto mi veti deka ke me nosi...koga me "zarobi".... eeeeej...mora da me casti... shto izdrza so mene kutrickiot tojголема%20насмевка... 25 oficijalni godini...a 30 neoficijalni...голема%20насмевка....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2008 во 20:18
...ajde rushke...kaj si...a i Blashka neshto mi ja nema... a tek Angelina...eptem neshto stana mrzliva...ubavo za oci... a tek za dusha....

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2008 во 20:29
ih se nekoi topli skiki
ne deka ne e ubo
da moit nekoj da casti sega eden sneg
radi filingot ne za drugo

големо%20гушкање

Изменето од anakin - 21.Јули.2008 во 20:30
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2008 во 20:31
sneg?????? bbbrrr..... duri ni na ovaa zestina ne sum nostalgicna po nego
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 512513514515516 717>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.