|
Среќен Роденден |
Внеси реплика | страница <1 510511512513514 635> |
Автор | |
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќен роденден пријателче мое да имаш многу здравје, среќа, љубов и се што ќе посакаш!
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оваа посебно за тебе срцко |
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MyWay СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!
ја од мене еден микрофон уз компјутеров...да ти се најде при рака кога ќе пеете со Пацето |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе го пукне...она на дајре ем диригира ко Ацо Џамбазов,јас со трубата
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lelee mikrofon
ovoj specijalno isklucitelno samo na generalnite probi ke go koristam, |
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke pravis li proslava doma My |
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da doma, vecer so ekipata
|
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aham, ubavo e toa Zamisli si da ti se bapneme doma site ovde od forumot Razno Da te iznenadime Kako ke bide a? |
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе биде "опасно" изненадена... со микрофонот има да не' гаѓа
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa znaes kako,
mislam deka ke bidam mnoguu srekna, oti po cela den ovde so ovie luge pisuvame zaedno, i gi osekam mnogu bliski.....a baska i mnogu se zabavni ajde bujrum....... |
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и пиринач ќе ти донесеме
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi bilo dobro da se sobereme po nekoj povod i site da si nosime natpisi so nickovite, za da se prepoznaeme Ti ubavo da si pomines vecerva, sega e malku kasno da dojdeme kaj tebe, ne mozeme da se sobereme do krajot na denot kaj tebe |
|
Внеси реплика | страница <1 510511512513514 635> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |