|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 509510511512513 717> |
Автор | |
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДОБРА ВЕЧЕР МИЛИ РЕЗОНАТОРИмозеби е доцна но мене ми се пие кафе...одам да сварам...кој е за нека казе додека сум во кујна
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...kafe mi se pie-k*re mi se vie= "kafe-mafe"...
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде Well има за тебе ....за да не вие.....
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zdravo milicki... ajde rushke turi kafeto... moze i pivce... a za buckalo majkino...troa pastrmka...... da ne mu vie... mu treba vitamin D.....
inaku jas...cekajki ve... Изменето од mamamd - 18.Јули.2008 во 22:56 |
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мамамд исчисти ли после мајсторите?...ти денес вредна сега малку одмор .....по едно пивце викаш а....епа ајде, јас сум секогаш за....
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... se dumav... se dumav... pa reshiv da ne forsiram ... ja viknav zenata shto mi cisti... malku taa.... malku jas... dodusha jas poveke okolu kompjuterov.... cistev... pa vo kujna... pa vo spalna... shto spanje udriv.... eheeeee...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...aj leka nok...odam da gledam troa TV i da procitam nekoja stranicka od knigata shto ja citam..........
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И ти си се помачила доста ...околу комјутерот има многу работа...а во спалната највише дај препорачај ни ја земата и мене ......
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... i posle jas sveveshterishte... kaj ste be nevestulki... a i ti rushke spagash tuka... duri ne odrzime megdan...koj komu kafe da vari... t.e. koj ke sedne na tronot "najstar"...sto pati sum vi kazala ..koga mi e ruzata na levoto uvo... kafe da me ceka..koga ke ja premestam... na desnoto... i sok... a ova izleguva po ona na marko... koga ke udrite po edna z`ta bash vi e gajle na koe uvo mi e ruzata... zatoa nema kafe aaa....
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ve cekav...ve cekav... i si pocnav sama.... ako ne dojdete za pet minuti... ni ronka nema da ostane....
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Извини мамамд јас се напив една з‘та и не видов на која страна ти е китката ...за секој случај ке те послузам со се за да не ја утнам работата....
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... shto ti "red" rezonatorskosveveshterski........
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me spomna nekoj mene????
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Внеси реплика | страница <1 509510511512513 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |