![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 508509510511512 931> |
Автор | |
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Кој ќе биде задолжен за музика?
|
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
utre uste sabjle ne e problem ke pocnime so slavje uste malku i ke se isklucam cel den okapav tuku dosta li e pienjeto?
Изменето од angelwings - 11.Август.2006 во 19:34 |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Aj ti dojdi utre nie tuka ke bideme ke pieme .. mislev ke te cekame
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jas, koga ke se napijame ke ti peam.. idi idi nesanice, da ne vidim tvoje lice.. dami tvoja bol nestvaraaaaa.. dosta e? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од angelwings - 11.Август.2006 во 19:36 |
|
![]() |
|
Ne be mila, pffff od casa vino i koktel, aj sea ke si igrame igracki
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Na srcu mi lezi jedna stara rana, pa se pita srce moe kako li ja kako li je.. Me fati be ne mi teknuva na tekst ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Кога ќе се тиквосаме можеме и караоке да направиме,јас имам искуство во тоа
П.С. знаеш си ме видела како пеам ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mila imam iskustvo i detalen pregled na tvoeto karaoke... pa pa pa shto ke bide.... aj ziveli milicki zivi zdravi da ste mi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ако претерам со пиње можам да почнам уз караоке и со стриптиз,опеменете ме слободно ако претерам
![]() |
|
![]() |
|
ne veruvam deka ke mu preci na nekoj
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 508509510511512 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |