IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - БАР!!!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БАР!!!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 508509510511512 931>
Автор
Порака
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2006 во 19:32
pa ne videle da ne povrzat zaedno... krilca kade ma ke odish ti?? sedi tuka pi i udri brigu na veselje.. mene denes rodenden utre na ljubovta moja bejbi i ke pravime IVKOVA SLAVA
Кон врв
babyy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2005
Локација: Macedonia
Поени: 8193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2006 во 19:34
Кој ќе биде задолжен за музика?
Кон врв
angelwings Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Мај.2005
Поени: 1927
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2006 во 19:34
utre uste sabjle ne e problem ke pocnime so slavje  uste malku i ke se isklucam cel den okapav tuku dosta li e pienjeto?

Изменето од angelwings - 11.Август.2006 во 19:34
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2006 во 19:34
Aj ti dojdi utre nie tuka ke bideme ke pieme .. mislev ke te cekame
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2006 во 19:35
 aj sega zivelitebe da ne pocna da te faka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2006 во 19:36
Originally posted by babyy babyy напиша:

Кој ќе биде задолжен за музика?

Jas, koga ke se napijame ke ti peam.. idi idi nesanice, da ne vidim tvoje lice.. dami tvoja bol nestvaraaaaa.. dosta e?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2006 во 19:36
 prodolzi

Изменето од angelwings - 11.Август.2006 во 19:36
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2006 во 19:36
Ne be mila, pffff od casa vino i koktel, aj sea ke si igrame igracki   
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2006 во 19:37
Originally posted by angelwings angelwings напиша:

prodolzi

Na srcu mi lezi
jedna stara rana,
pa se pita srce moe kako li ja kako li je..
Me fati be ne mi teknuva na tekst
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2006 во 19:38
Кога ќе се тиквосаме можеме и караоке да направиме,јас имам искуство во тоа

П.С. знаеш си ме видела како пеам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2006 во 19:39
  dobra si ajde ziveli

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2006 во 19:45
Mila imam iskustvo i detalen pregled na tvoeto karaoke... pa pa pa shto ke bide.... aj ziveli milicki zivi zdravi da ste mi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2006 во 19:47
Ако претерам со пиње можам да почнам уз караоке и со стриптиз,опеменете ме слободно ако претерам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2006 во 19:48
ne veruvam deka ke mu preci na nekoj
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 508509510511512 931>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.