![]() |
|
Постои ли верен маж |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4950515253 84> |
Автор | ||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I JAS SUM,I NA PAMET NE ZBORAM
![]() |
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
А ОН ИДЕ ЛИ НА `СНАТ` САС ТЕБЕ
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
samo otkako kje e napise domasnata
![]() |
||
![]() |
||
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
|
sigurno postoi
jas znam barem eden ![]() ![]() ![]() |
||
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
||
![]() |
||
Crnorizec Hrabar ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
|
Samoproekciska tema, so samoto toa sto zenive postavuvaat prasanje dali ima veren maz dokazuvaat deka i samite se neverni
![]() da vi ispejam edna pesna pred da zaminam moze? koga trgnav Cveto vo tudjina drobni solzi ti ronese... ![]() |
||
![]() |
||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
|
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
![]() |
||
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
|
Kako ne postoi
![]() ![]() Kolku i verna zena ![]() |
||
![]() |
||
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
|
ubavo kazano igi od tvoja strana ![]() ![]() |
||
![]() |
||
DEFENDER ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 49 |
|
Kolku sto ima pingvini vo sahara tolku i verni mazi i zeni deneska
![]() |
||
![]() |
||
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
|
Temava e ima li veren maz,a vas mazi izgleda napadot vi e naj dobra odbrana
![]() |
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
Dobre dojde DEF na forum bas mi e milo sto me poslusa da dojdes da se druzime ![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
DEFENDER ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 49 |
|
ima li ban ovde da pripazam ili ne ![]() |
||
![]() |
||
|
jas samo zenski napadjam ama ne na forum poveke na chat a i nemozam da bidam veren koga nemam zena ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4950515253 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |