|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 4950515253 55> |
Автор | |
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можно е, напиши тип на матична и графичка и OS, ќе пробаме да најдиме шо е проблемот :)
|
|
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|
Morfeus
Нов член Регистриран: 21.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти благодарам на интересот за да ми помогнеш, но дефинитивно картичката што ја имам нема сензор за температура. Користев Ati Tools...
Инаку ја имам следнава конфигурација: ECS P4XASD2+ Intel Pentium 4 - 2.8GHz ATI Radeon 9600 XT 256MB 512MB SDRAM Maxtor 30GB ExcelStor 160GB Samsung DVD-ROM ATX 450 W, Delux Windows XP Service Pack 2 |
|
BobCyclist
Нов член Регистриран: 14.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Napraviv recovery na windows vista, bese uspesno, no sega otkako go vkluciv komopjuterot mi ja dava starata tema na windows vista, start menito i se ostanato.Na nikoj nacin ne mozam da uspeam da go smenam toa, se obidov da simnam nekoi temi od internet na toj nacin ne uspeav, kako mozam da ja vratam temata stoj ja imav pred recovery t.e taa tema sto bese koga go kupiv kompjuterot.fala
|
|
ZokiBoSS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
По се изгледа, дури бил праен бекапот, темата не била активна/инсталирана, туку е клаена накнадно, барем по ова шо го кажваш .. Ако имаш некој скриншот да видиме која тема е, можи ќе ја најдиме на интернет па ќе ти дајме линк, или евентуално да се сеќаваш на името нешто или слично. Друго чаре невервам, барем по муабетот шо го прочитав.
|
|
|
|
Roditel
Нов член Регистриран: 13.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo,
Ke moze li da dobijam tvoj telefonski broj,za da se razbereme.Blagodaram |
|
ZokiBoSS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доколку имаш нешто да прашаш, прашај јавно тука, можам да ти помогнам и на лична порака да не замараме овде, меѓутоа телефон не. Би те замолил да не бараш јавно телефони, доколку имаш потреба од некој член можиш да му испратиш лична порака и да ти одговори.
Доколку имаш некое друго прашање, постави, ќе ти одговориме во соодветно време. Поздрав. |
|
|
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
4me
Нов член Регистриран: 31.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke ve molam da mi odgovorete dali ima nekoja druga moznost osven formatiranje i nagaganje na passwordot koj go zaboraviv . Passwordot sto go bara komj e pri vklucuvanje a go staviv vo user accounts . Sega nemam nikakov pristap a verojatno pri vnesuvaneto na istiot sum duplirala nekoja bukva ili sl . Blagodaram
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Погледни го линков ако е од помош...ми се нема случено мене но најверојатно се може според странава а и ако некој знае поедноставно може ќе пише...
ЛИНК |
|
ZokiBoSS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hiren's Boot CD, земи некоја од поновите верзии од торент, изрежи го на ЦД и бутирај го пред да се пушти виндовс-от. Ако незнајш ти, побарај некој компјутерџија, нетреба да има огромни знаења. Внатре во цд-то има алатка за ресетирање на пасвордот.
|
|
|
|
4me
Нов член Регистриран: 31.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala mnogu , ke probam
|
|
morski
Нов член Регистриран: 21.Август.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво
Имам проблем со нерото несака да прими поише од 100 слики на сд , знае ли некој како да го опраам |
|
ZokiBoSS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Образложи поќе околу проблемот, вака малце потешко дека некој ќе можи да ти помогни :) |
|
|
|
morski
Нов член Регистриран: 21.Август.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лугееее дај помагајте
|
|
Внеси реплика | страница <1 4950515253 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |