|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 4950515253 525> |
Автор | |
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i da me ne volis...i ime ne pamtis...i ad me nikada ni si volela...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ON ME VOLI NA SVOJ NACIN KAD ME LJUBI KAD ME GLEDA DOK SE CESLJAM DOK SE SVLACIM ON ME VOLI NA SVOJ NACIN |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako te zivot odnese negde daleko,ja bicu tu jer znam da pratila si snove...tebi oprosticu... |
|
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I'm going under...-evanescence...
|
|
Точачиња.
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Drugi joj rasplice kosu,a ja je volim kako cu ziveti sam..kad dusa boli.... |
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DRUGI JE UBRA KO CVET OD MENE UZE NE ZNA ZA TUGI I BOL I MOJE SUZE |
|
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jos i danas teku suze jedne zene...... zene koja zamnom vene.... |
|
|
|
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZENE KOJA VOLI MENE VJENAC KOJI ZA MNOM VENE |
|
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....Zbog jedne divne crne zene zbog njene divne crne kose zbog jednog tuznog pogleda u noci zbog obecanja da ce mi doci tuzan i sam cekam je ja.... |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zashto su ti koseee,.........pobelele druzeee,.................zar i tebe neshto u zivotu muchiiiii,............gledam te svakog dana,............ulicom shetash saaaam...........u srcu mi je rana,..................jer i ja sam bio saaaam,.........................................
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U MOJOJ MLADOSTI..... JA SAM MNOGO VOLEO...
|
|
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srescemo se opet negde ti i jas......
kad zvezde nam se sklope kako nekada..... |
|
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POGLEDOM PRIZNACU TI SVE DA NISAM ZIVA BEZ TEBE |
|
|
|
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден бакнеж, звезди рој еден допир безброј сни |
|
Внеси реплика | страница <1 4950515253 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |