![]() |
|
Што готвиме денес? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4950515253 63> |
Автор | ||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ti zimnica od skara da ne pribiras ![]() |
||
![]() |
||
FosterThePeople ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
|
Емил таман е гледам многу си мераклија за скара и такви работи,ама темата е што готвиме денес а јас сакам да научам да готвам.
![]() |
||
I just wanna feel real love.
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Па да ти напишам рецепт за некоја баница. ![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
затоа треба мерак и малкучка талент
![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Јас денес ќе си купам готово тесто и ќе го исечам на парчиња од по 100 грама . Секое едно парче ќе го разточам и ќе ставам внатре виршла , кашкавал и кисела краставица . Ќе го затворам како пица калцоне и го печам на 250 градуси . Гарнир ќе ми биде салата од домати плус краставици и рендено сирење
|
||
![]() |
||
FosterThePeople ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
|
Па добро треба талент,за манџи не сум добар,ама за салати можат вода да ми носат.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ок . Спремај ми сос за салата Цезар и ќе те признам
![]() |
||
![]() |
||
|
Ти дојди та натаки лесна е.
|
||
|
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
Mene viknete me za ziri...ke gi izedam dvete pa ke kazam koja bila poubava ![]() Изменето од Gabriela_S - 10.Септември.2013 во 15:04 |
||
![]() |
||
|
Deal
|
||
|
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
Варам некои компирчиња, па ќе ги прекриам со кашкавал, магдонос сецкан и нешто друго од страна зачин што ќе ми се фати....
Аууу.... уште 20 мин до работа , а компирите абер си немаат да бидат готови... ![]() |
||
![]() |
||
|
Пржени колбаси,пржено пресно сирење и јајца на око,феферони на маса обавезно и најубав домашен леб.Денеска денот мерак.
|
||
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
пенерлија |
||
![]() |
||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|
Го имам слушнато зборов, ама не знам што е? Мене ми останаа од макароните со 3 видови сирење, па размислувам дали да зготвам уште нешто. Најверојатно ќе испечам по еден ражнич и салата.
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4950515253 63> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |