![]() |
|
Се чудам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4950515253 115> |
Автор | ||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
новиве вируси А....грипови....од вчера и некакви мутирани вируси...и слично |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
И во каков етап су мотирале?Каj нас нема таква информациja.
|
||
![]() |
||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
|
Отпорни на тамифлу и брз пренос од човек на човек. |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
А како се пренасjа од човек на човек?Са кажале?
|
||
![]() |
||
|
Сеуште се испитува, засега се изолирани случаи, само тројца луѓе во Норвешка го имале овој тип на вирус. |
||
![]() |
||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Владо сакаш да кажеш со оваа слика ке ние даваме болеста на свинете и после они на нас ли?
Изменето од емил - 21.Ноември.2009 во 17:10 |
||
![]() |
||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
|
ништо не сакам да кажам само бидејќи терате расправа за АХ1Н1 решив да ја ставам шемава шо ја најдов на гугл
|
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
da da toa e mutirana rabota emil......
site ovie virusi se od nati daj mi ....... i samite posle mutiraat za da opstanat i da stanat posilni za da go unishtat teloto... ![]() |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
се чудам од што ме боли главата...и грбот...и рацете...и зглобовите...грип
![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
Se cudam zs nekoi lugje se ponasaat kako da e smak sveta.
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
![]() |
||
|
ссе чудам...како ли да пишам кога ни ме знае, ни ме познава, а нема ни да се сети на мене по толку години....
![]() |
||
![]() |
||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
|
даj jас ке му пишам |
||
![]() |
||
|
се чудам....како ќе му пише на мојот братучед кој ни го знае ни го познава? ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4950515253 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |