IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЕВРОВИЗИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЕВРОВИЗИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4950515253 70>
Автор
Порака
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Статус: Офлајн
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:35
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Блеки ги има...ама во дијаспора брат

......блу мила немој да ме засмеваш на оваа мака молим те.........ги знам и нив......
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:37
дел од нив ги знаеш намигнување
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:40
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

дел од нив ги знаеш намигнување

да да дел.........исто како тука и таму се поделени........а некои од нов и тоа добар процент не ни ја виделе Македонија.........знам trust me.......да не изнесувам факти сеа.....
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:41
Заслужено не сме во финале........Песната врска немаше, Тамара облечена како баба, Врчак со 2 броја поголема облека, Гаџа облечен како за на зуски играње. Бидете реални...... песната беше фушерска.
Не 10, туку 15 песни беа подобри од нашата. Ја критукавате Хрватска..... Хрватска според најдоминантните кладилници е меѓу првите пет земји уште пред десетина дена...

Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:41
еве го вечниот песимист
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:45
Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

Заслужено не сме во финале........Песната врска немаше, Тамара облечена како баба, Врчак со 2 броја поголема облека, Гаџа облечен како за на зуски играње. Бидете реални...... песната беше фушерска.
Не 10, туку 15 песни беа подобри од нашата. Ја критукавате Хрватска..... Хрватска според најдоминантните кладилници е меѓу првите пет земји уште пред десетина дена...

абе шо има врска кој како бил облечен.........гледај што ти прават како се понашаат спрема нив..........уствари пред да почнам да те прашам..........и ти да не си некој србоман?????
Кон врв
iammacedonian Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Мај.2008
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај iammacedonian Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:50
барем да ја искористевме приликата и со бојкот да се напуштеше сцената за БЈРМ
уште еднаш СРАМОТА од србите
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:52
Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

se slozuvam so nerkoi tvoi stavovi Palestinec...bea malku haoticni..mislis se zurkaat u nekoja diskoteka..A i sto da ocekuvas koga eden den pred trganje ne se znaese dali MTV ke im dade pari za obleka,za da gi platat tancarita,da im go plati patot...taka da ova bese malku i nabrzina fuserski obraboteno..a i ne se krivi koga nemaa vreme da izvezbaat,da se oblecat "svetski"..bea ko za na nekoja lokalna zabava niz gradov...a u pravo si i za Hrvatska...i Hrvatska e megu top 10 favoritite
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:54
песна број 12 од  МАКЕДОНИЈА засекогаш!
Со маки сум се родила - Тамара/Бабура/Ал Фросе
моментално на моите звучници,
одлична шанса за Тамара, да стане светски хит!
да се потсетиме само дека темава беше и во филмот амбис, како и во многу други!
ајде дечки, кој има можност нека придонесе сега за Тамара и оваа одлична обработка, нека се вртат насекаде, пуштајте им ја на ваши пријатели низ светот, со објаснување дека ова е обработка на оригинална македонска песна, чиј мотив бил во филмот амбис!
ова може да се искористи за промоција, за Македонија, само без нервози, не влегле и подобри песни од нашите.
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:54
Originally posted by iammacedonian iammacedonian напиша:

a be dosta zborite od pusta omraza kon Srbite...u gree room-ot..deckite ne oslovuvaa so Makedonija..na sekoja press konferencija ne vikaa Makedonija...kaj se slucilo do sega toa? samo da napadnete nekoj
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
iammacedonian Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај iammacedonian Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:58
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

a be dosta zborite od pusta omraza kon Srbite...u gree room-ot..deckite ne oslovuvaa so Makedonija..na sekoja press konferencija ne vikaa Makedonija...kaj se slucilo do sega toa? samo da napadnete nekoj

Nije majmun kriv sto je od njega postao covek.преведи го на македонски ,подобро звучи
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:59
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

зошто не пишаа Фиром бе........ха........тие се домаќини.........вајда нема грција толку моќ и таму да ни менува име........тогаш што сме ние.......а??????некое си нај нај нај нај.........долно нешто што секој кој што не е Македонец може да си игра со нас како што сака.........а ние уште и симпатии према него.......
Кон врв
Djikica Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Локација: Yugoslavia
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Djikica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:59
_

Изменето од Djikica - 23.Мај.2008 во 00:25
Кон врв
Djikica Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Локација: Yugoslavia
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Djikica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2008 во 00:05

Citam ove poruke i ne mogu da verujem.... Sta vam je Srbija kriva? Pa Makedonija je od Srbije sigurno dobila najveci broj glasova! A to cete moci i da proverite posle finala. Stvarno sam kao Srpkinja povredjena ovim stavovima koji nemaju veze sa zivotom. Pozdrav Makedoniji
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4950515253 70>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.