|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 507508509510511 717> |
Автор | |
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa nema da si legnes mammd ke visish ovde na forumov
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... aj birajte...ubava...golema cetvorka.... ili petka na stakleni noze.... taka vikashe mojot profesor po geografija.... i nie site odbiravme... petka na stakleni noze..ama na kraj na ucebnata godina....
... milo na mama sega negde e nakaj granica... i samo si vikam...da mu titnam...da go prasham do kaj e... a pominaa samo 5 min... pa ke me kara.... vaka sega ke se rezonanciram...masirajki ve vas... moite milicki.... ke me trpite... sudena sum vi.... a i najstara sum be tuka.... ima da me slushate.... ...nema labavo.... |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slusham jas ako e pameten chovekot ke go slusham, i ete tebe odbrav da te slusham
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добра вечер резонаторисрекен пат на синчето на мамамд и убаво да си помине на одмормамамд остај го детето , не ми титкај тој сам ке ти се јавиа дека си најстара тука хммм баш и не би рекла јас сум ти конк*ренција
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... sega da e marko tuka... so negovata mudrost ke kaze edna prikazna... elem... bidejki toj ne e tuka....jas sega ke vi kazam...
...se falela ...edna majka.... e shto ubavo mi se omazi kerkata... zetot....lepce... na race ja nosi... kafe vo krevet ja sluzi... ko princeza e...uziva.... ...arno ama sinot ic ne mi pogodi... shto zema edna... azgaja ... go izede... lezi vo krevet...toj kafe i nosi vo spalna... azdaja... go izede... |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo RUSHKA
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво милакако си го помина роденденот....и да знаеш дека најубавите години топрва ти доаѓаат
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rodendenot...taka-taka...ke vidime sho ke dojde...
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ова ти се вика со два аршина да мериш |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... se zamuabetivme... pa ve ostaviv gladni... aj da si prikasneme...
....onaka za meze... na nervna baza... |
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас на нервна база ти се приклучувам....море и гладна сум
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...koj ne saka testenini... moze kikiritki...
...znam noke e...... kasnete...ke porasnete.. |
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mmmmm... aj i po edna limunada...ova obicno e specijalitet na angelinceto...ama ocigledno zaspa...
|
|
Внеси реплика | страница <1 507508509510511 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |