|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 507508509510511 525> |
Автор | |
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
If I fall,
Into the sky Do you think time, Woud pass us by? Cause you know I'd walk a thousaund miles If I could just See you... |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I don't wanna be the girl who has to fill the silence...
The quiet scares me 'cause it screams the truth Please don't tell me that we had that conversation When I won't remember, save your breath, 'cause what's the use? |
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој обид да ме љубиш
ќе ти се врати како казна. Јас сум човек кој живее во страв, кој се плаши да те допре. Не знам дали остана бар малку љубов во мене, или се исчезна во времето. Изменето од lotus flower - 15.Август.2009 во 22:51 |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сакав
Јас сакав ти да останеш Зошто ми требаше Сакав да те слушам како зборуваш Зошто те сакам Те сакав цело време И ти простувам Што те немаше толку време... |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nisi ti kriv
za moje stvari, samo kad cutim, tad sam sebi najbolja. Jos uvjek sam tu, gdje sam te noci ostala, al' voda uvek bjezi od svog izvora. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hej, djevojcice
hajde skini osmijeh s lica o meni ti ne sanjaj bicu tvoja nesanica.... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U senci svog straha stojim i dozivam tvoj smeh |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskrenost nije pomogla
Iskrenost je zabolela Bolje da nisam cuo izgovor za sve |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
veruvaj nishto namerno...
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako nas tuzne jutrom probude
i srce stisne se od neboje ja cuvam nesto za tebe pogledaj u mene... |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... Then it happened one day we came round the same way You can imagine her surprise when she saw her own eyes She said please, please understand I'm in love with another man And what she couldn't give me was the one little thing that you can .... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
If I had no more time
No more time left to be here Would you cherish what we had? Was it everything that you were looking for? If I couldn’t feel your touch And no longer were you with me I’d be wishing you were here To be everything that I’d be looking for I don’t wanna forget the present is a gift And I don’t wanna take for granted the time you may have here with me
‘Cause Lord only knows another day is not really guaranteed....
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti si mi u krvi
ako te odvedu
cigani cergari
ili te ukradu
strashni haremski cuvari........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nobody wants to be lonely
Nobody wants to cry... |
|
|
Внеси реплика | страница <1 507508509510511 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |