|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 504505506507508 525> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
удара у главу к’о шамшањац
њено мало глатко коооленоооооо
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас и ти сме само двајца што се гледаат
едно до друго двете тела треперат Долго чекав да те сретнам верувај меѓу сите сенки ти си мојот зрак Јас и ти сме очи во очи не ни треба збор Со секој стих сме еден до друг подлабоко Тешко ми е да се средам да одолеам кој да знае дека вака ќе полудам |
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
The time we spend apart
can make our love grow stronger Something burning strong between us I wanna be there for you sharing in everything you do But it hurts so bad I wonder can i take it any longer |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tepaj mi svakog casa
nisam sita tvoga glasa sto puta reci princezo pricaj mi slatke reci nema kraja mojoj sreci sto puta reci prinecezo Zovi me, sreco, najlepsa moja reci mi, duso, najsladja moja zovi me, sreco, malena moja reci mi lepo da volis me slepo... |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
But someday we'll meet again
And I'll ask you I'll ask you why Why it has to be like this I'm asking you why Please give me an answer |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne zalim sto umirem za tobom
i onako sam za tebe ziveo ne zalim sto dusu sam ti dao jer bez tebe duse nisam imao |
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kad ostanes bez para, bez srece i drugara
jos uvek nesto lepo moze da se desi kad najmanje se nadas, u depresiju padas jos uvek nesto lepo moze da se desi kad sretnemo se jednom na ljubavnoj adresi |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Don't know
where she belongs, where she belongs.. |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Her dreams she can't find
she's losing her mind .... she's losing her faith |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Но, двајца сме! Два, значи еден повеќе од сам.
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga ja ljubev Denicija
kako da ... |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
you and me and all of the people
with nothing to do nothing to lose and it's you and me and all of the people and I don't know why I can't keep my eyes off of you |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зашто да не се сакаме...
ако го сакаме. |
|
Внеси реплика | страница <1 504505506507508 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |