IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите заедно, сите за едно
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите заедно, сите за едно

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 500501502503504 716>
Автор
Порака
irenka2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1954
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 00:30
LELE TETE SUM STANALA LAKOMA
Кон врв
T-E-T-E Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2007
Поени: 3802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 00:31
ne brzaj de...gledas deka se javi..ama normalno..dodeka otpakuva ..pa da proba barem malce..pa...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
raka shto dava ne se sushi
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 00:31
Originally posted by T-E-T-E T-E-T-E напиша:

Originally posted by moira moira напиша:

Na on net nemoj ni slucajno, porano bea dobri, ama sega se za nikade, porano gi koristev, ama od maj mesec mi dolzat, im imam plateno ama nemam ni net ni pari nazad, samo lazat, sega koristam kabelski
sin mi e na bezicen na onet mislam e...zadovolen..mada u pocetok i se nervirase so niv

i jas sum wireless, ama zavisi koga kako, i na rabota ponekogas imam problem, denes na primer
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 00:32
Originally posted by irenka2 irenka2 напиша:

LELE TETE SUM STANALA LAKOMA
ne elakomost..prefinetost se vika ova...kaj da ostavis nesto vredno kako siroceизненадување&gcy;&acy;&zcy;&iecy;&njcy;&iecy;%20&ocy;&dcy;%20&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&gcy;&acy;&zcy;&iecy;&njcy;&iecy;%20&ocy;&dcy;%20&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 00:33
Lakomosta e zarazna, ugledajte se na mene, vidi jas kolku sum skromna... pri tolkava roba.........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 00:33
PRETHODNIOT SO JAZETO MI E TAMAM
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 00:33

Originally posted by T-E-T-E T-E-T-E напиша:

Na on net nemoj ni slucajno, porano bea dobri, ama sega se za nikade, porano gi koristev, ama od maj mesec mi dolzat, im imam plateno ama nemam ni net ni pari nazad, samo lazat, sega koristam kabelski
sin mi e na bezicen na onet mislam e...zadovolen..mada u pocetok i se nervirase so niv

i jas sum wireless, ama zavisi koga kako, i na rabota ponekogas imam problem, denes na primer
jas preku ruter...ama i kaj mene ima prekini..mada u posledno vreme se podobrija...pu pu pu ..da ne gi urecamтрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 00:34
Originally posted by irenka2 irenka2 напиша:

PRETHODNIOT SO JAZETO MI E TAMAM
ami...kucenceto i ne bese za frlanje
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 00:35
eve i na ira i eden Filosof za vecerva, da i razviva tezi, dodeka se zamimava po doma
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 00:36
DA DA TETE I TOJ
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 00:37
...what a load of crapsбла%20бла...puni ochi prazni ruki...губитник

...хи,%20хи......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 00:38
ee sega ja rastereti...ke i pomaga dosta..pa i preku den ke ne druzi po viseголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 00:38
Ira, ovoj za raka i utre po butici, garderoba da mu kupis, sto e ova... razgakjen po carini se seta
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 00:39
NEKOJ DA PRIMA STRANKI DA GI SLUSA
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 500501502503504 716>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.