|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 4849505152 137> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...odamna znaev deka ovoj zbunuvacki element...ima vo sebe mnogu zbunuvacki potencijal... i deka moram da gi pojacam naocarite ...za da procitam shto pishuva na sinoto nebo...so beli bukvi...za da mozam da ostavam svoj komentar...posle izvrshenoto opisno ocenuvanje so ... Brzavo! Prodoolzi taka!...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ihaaaaaaaaa kiceraaaaaaaaaaaaaaaj
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve ti i tebe guska
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam de
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од zbunet - 27.Јули.2008 во 07:44 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam de
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од zbunet - 27.Јули.2008 во 07:43 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam de
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
finito
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...rekata besno so svoite vrtlozi tece megu nas...sekoj na svojata strana milo i se gledame kako zajaci osvetleni so baterijska lampa sred nok...a solzi kolku sakas...vidi ! Koga dojde zimata napravivme most od nasite solzi zamrznati, no nieden od nas dvajca ne smee da se pomesti zosto sme stolbovite i mostot ke se srusi...zatoa drugi go vidoa mostot i pocnaa da setaat po nego nosejki i teret sigurni deka ke izdrzi...sigurni...premnogu solzi zamrznati...romanticni parovi gusnati setaat po mostot gledajki kon besnata reka sto nisto ne im moze...i mesecinata bidna privlecena od vidikot i sekoj nok doagase da go osvetli mostot...zastanaa i eftini prodavaci so tezgi na trkala mamejki gi minuvacite so pukanki i maici na koi bea ispisani natpisi za romanticna ljubov za nekoi dvajca zaljubeni zamrznati vo vremeto kaj nekoj most i kako mrazot ne smeeja da go skrsat, pa nisto drugo ne im preostanuvase sem da se gledaat do krajot na vremeto. Se javija govorkanja za cudni glasovi vo gluvata nok kaj nasiot most, a toa bea samo eha od nasite zakolnuvanja i dovikuvanja za uteha deka nekogas se ke se sredi vo nasa korist...dojdoa i cudni tipovi so nejasni aparati za nekakvi merenja, navodno barale duhovi...baraa nesto mrtvo, no ne mozea da ne otkrijat zosto seuste sme zivi, a ne smeeme da se pomestime dodeka ne dojde letoto i mostot se istopi, a potoa sekoj na svoja strana od rekata da gi izvrsi obvrskite zaradi koi e roden se do pocetokot na slednata zima koga nema da ima potreba od nas i ke mozeme povtorno da se gledame ronejki solzi...
Изменето од zbunet - 27.Јули.2008 во 20:08 |
|
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOLKU UBAVA PRIKAZNA BRAVO ZBUNET
|
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4849505152 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |