![]() |
|
Lyrics |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4849505152 172> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Come over here
All you got is this moment The twenty-first centurys yesterday You can care all you want Everybody does yeah thats okay So slide over here And give me a moment Your moves are so raw Ive got to let you know Ive got to let you know Youre one of my kind I need you tonight cause Im not sleeping Theres something about you girl That makes me sweat How do you feel Im lonely What do you think Cant take it all Whatcha gonna do Gonna live my life Изменето од miroslav_g8 - 02.Јуни.2009 во 18:34 |
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:46 |
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:46 |
|
![]() |
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:47 |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond
Remember when you were young, you shone like the sun. Shine on you crazy diamond. Now there's a look in your eyes, like black holes in the sky. Shine on you crazy diamond. You were caught on the crossfire of childhood and stardom, blown on the steel breeze. Come on you target for faraway laughter, come on you stranger, you legend, you martyr, and shine! You reached for the secret too soon, you cried for the moon. Shine on you crazy diamond. Threatened by shadows at night, and exposed in the light. Shine on you crazy diamond. Well you wore out your welcome with random precision, rode on the steel breeze. Come on you raver, you seer of visions, come on you painter, you piper, you prisoner, and shine! |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
"The Funeral Of Hearts"
Love's the funeral of hearts And an ode for cruelty When angels cry blood On flowers of evil in bloom The funeral of hearts And a plea for mercy When love is a gun Separating me from you She was the sun Shining upon The tomb of your hopes and dreams so frail He was the moon Painting you With it's glow so vulnerable and pale Love's the funeral of hearts And an ode for cruelty When angels cry blood On flowers of evil in bloom The funeral of hearts And a plea for mercy When love is a gun Separating me from you She was the wind, carrying in All the troubles and fears you've for years tried to forget He was the fire, restless and wild And you were like a moth to that flame The heretic seal beyond divine A prayer to a god who's deaf and blind The last rites for souls on fire Three little words and a question why Love's the funeral of hearts And an ode for cruelty When angels cry blood On flowers of evil in bloom The funeral of hearts And a plea for mercy When love is a gun Separating me from you |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:48 |
|
![]() |
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:48 |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Necu Da Zivim U Bloku 65
Cuvar gradilista prolaznike tera, klinci po ulazima bombice piju, kosava brije oko solitera, bande dosljaka svaku noc se biju. Sivo, sivo, sivo, sve je sivo, spavaju stanari, svak u svom budzaku, u devet uvece nema nista zivo, samo se zgrade crne u mraku. Komarce na zidu pretvaram u fleke, suvise asfalta da stignem do reke, necu da zivim u bloku 65, mrzim ceo svet! Necu da zivim u bloku 65, mrzim ceo svet! Corba |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Sve jos mirise na nju
Ne pitaj me nocas nista pusti me da sutim Ja nocas tre*am mir Stare rane opet peku moje bitke dalje teku, duso Ti nemas nista s tim Sa tvojeg izvora moja se dusa napila Zedna tvojih godina I sada mamurna pita gdje je utjeha Gdje je mladost nestala Idu dani ja ih pratim, ponekad do tebe svratim Duso trazim zaborav Molim sate da se vrate tragovima njenim hodam Tiho kao da je tu Sve jos mirise na nju, i dan, i jutro sto ce doci Nakon ove noci, noci bez sna I dvjesto godina da ih brojim u samoci Otkako je otisla. U mojim venama jos je njenog otrova Jos je doza prejaka A tebe ljubim, da ne poludim Da zaboravim Sve jos mirise na nju... Sa tvojeg izvora... U mojim venama... |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Naposletku
Naposletku, ti si dobro
znala ko sam ja otkud sad te suze, moja mila rekla si da se za to cak brsljan ne hvata zalud izguzvana svila To je tako ne pravi od tuge nauku mani svetlo na sledecem bregu okopnice moj otisak na tvom jastuku kao jezuska u snegu Razbicu gitaru crn je mrak ispunjava odavno se svoje pesme bojim pomera u meni neke gene Dunava pa ja tecem i kad stojim Ali opet da l' bi ikad bila moja ti da sam vojnik u armiji ljudi rekla si da bas ne umem novce brojati i da je nista sve sto nudim Naposletku, ti si navek znala da sam svirac brosic sto se tesko pribada da me moze oduvati najblazi Nemirac da cu u po reci stati da se necu osvrtati nikada Redas po vitrini fini porculanski svet al' ja sam figurica bez ziga pazi to je bajka sto ti pada na pamet fali ti bas ovaj cigan Tek u jesen otkriju se boje krosanja sve su slicne u leto zeleno naposletku ti si dobro znala ko sam ja cemu suze lepa zeno Draga moja, ti si navek znala da sam pajac moj je sesir satra pomicna usne, tice-rugalice a u oku tajac da sam kaput sa dva lica da sam Gospo'n propalica obicna. |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Darko Rundek
Apokalipso Ti si premlada A ja sam prestar za cekanje Miris u zraku mekan je Otkada tvoje sreo sam oci San ove noci Pocinje Apokalipso sviraju Crni I znojni andjeli S cvjetom u kosi Ritam te nosi Dobit cu sve što zazelim Sad uzmi mi ruku I vodi me Pred nama nisu godine Al mogu biti najdulji sati Rado te pratim Vodi me Andjeli nek se odmore A u nebeske ponore Mi cemo skupa Padati znati Otvori sirom prozore Ti si ta koju sanjam Ja sam taj kojeg oduvijek znas Vise nemamo zelja Jer sad plovimo do beskraja |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4849505152 172> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |