|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 4849505152 525> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na tvojoj ruci prsten
u tvome oku suze taj drugi sto te uze ne voli kao ja |
|
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde popej ushte malku potsetime
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stara prekrasna teshka pesna
eve refrenot pa iideme na druga I proplakat ce noci i proplakat ce zora a kako ne bi covjek kada voli kao ja |
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da mila ajde odime na druga koliko sam puta umro a ti me ozivela koliki sa pijanac bio a ti me otreznila..... |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kakve su vatre gorjele a ti ih gasila na kakvom sam bio dnu a ti si me spasila |
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kuda si posla sa tim tamnim ocima i cie ime ti na usni pociva kazi mi ko ti guzva postelju i ko ima zlatne kluceve od tvoih tajnih odaja
Hajde plavi moj safiru hajde cezno i nemiru hajde dodzi i ostani tu.. |
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posle tebe je ostala dusha gola ko pustina posle tebe mi ljubav kao milostinja... |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima noci kada tugu tocim
mesto vina al' nema dana kol'ko je na srcu rana |
|
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cause she's bittersweet
She knocks me off of my feet And I can't help myself I don't want anyone else She's a mystery She's too much for me But I keep comin' back for more She's just the girl I'm lookin' for. |
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neeeda, nije vise tako ohola neeeda mnogo lakse sada kaze da.. prica mi da rinta u nekoj dobroj firmi da pomalo posustaje i nasmrt se dosadzuje..... i da je jos uvek sama i ako nemam nista protiv da svratimo na pice do njenog stana |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vodi me,vodi me...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kao ja shto sam tebe voleo kao ja shto sam tebe zeleo kao ja shto sam tebe ljubio i zauvjek izgubio...... |
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...otkuda tu posle toliko vremena....
|
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PREKO POLJA ZA MNOM IDU
OPROSTI MI STO TE VOLIM BOG ME KAZNIO DAO MI JE DA TE VIDIM PA TE UZEO A U MOME SRCU SAMO TEKU OTROVI U NJIMA ME NEMA VISE U NJIMA SI TI
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
Внеси реплика | страница <1 4849505152 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |