![]() |
|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4849505152 77> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"otvori ni, pred vratata sme"
![]() ![]() ![]() (dzvonele drugachite a jas muzika do daska ni dzvonche slusham ni neshto drugo me interesira ![]() |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Немам пораки во инбоксот. Не дека не ми праќаат
![]() ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
pogledot tvoj e "penetranten", mi se dopadna. Bis morgen.
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
baknez najmilo
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
eve me:-) uste si na rabota?
|
|
![]() |
|
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
NE MOZAM DA SE SETAM ODAMNA BESE>
PRETEZNO KOMUNICIRAM GLASOVNO! |
|
car's freack
|
|
![]() |
|
frau ![]() Група ![]() Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
pred edna nedela
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
pred 1 cas podobro da ne ostanese bidejki vide kako si pomina
Изменето од girl15 - 07.Март.2008 во 17:37 |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
ne poveke |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
како ти текна жити се тоа да направиш ???
п.с да надополнам дека тел ми е бек то лајф ![]() Изменето од Biserna_Devojka - 07.Март.2008 во 17:42 |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Ако не ме почекаш до 12:30 педер си.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
ova e edna od najubavite poraki koi sum gi dobila
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -ja ti kazav,nema potreba da biram megu tebe i nea..ti si mi najvazna i ostavi ja nea..ja gi resiv site problemi i sum samo tvoj zatoa sto nikogas dosea mislam ne sum bil u vakov "trans" a toa samo do tebe ke da e..posle ke ti se javam,seuste sum na trening i ne mozam da zboram..T.S(te sakam)
MNOOOGGGUUU SSSUUUMMMM HHHAAAPPPPPPPYYYY
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
многу пораки со иста содржина ама последната вака беше
Среќен роденден да си ми жива и здрава...мисли и на себе не само на тоа околу тебе оваа година. Те гушкам најсилно и многу ми фалиш. Ф.. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Da budes puna kao brod, da sve muskarce bacas na pod,MI SMO RIBIETINE, MUSKARCE SU SKART SRECAN TI 8 MART.
![]() |
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4849505152 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |