IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Има ли некој жив бе дечки?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Има ли некој жив бе дечки?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4849505152 113>
Автор
Порака
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Статус: Офлајн
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2008 во 19:28
denovive se shto sum pishal niz forumov ke go stavam tuka
i slobodno ke moze da go citate fiks se shto pishal a spored mene ima nekoja vrednost toa...a i ako vi se bendisa ili ne ,ic nema da mi e gajle....
ajt sea pozdrav.
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2008 во 19:30
Originally posted by moira moira напиша:

...demek ako ne dozvoleshe nemashe da citame...смеење

madam ti mene me provocirkash ili ne?
abe koj faktor su ja da vi dadam pravo ili da vi odzemam da si pishuvate...nikoj..togash slobodno povelele do site
неколку жолти ракии.

Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2008 во 19:30
...ajt dobro...плазење
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2008 во 19:31
i ne mi se krivadi mnogu madam ne ti lici na godinite
неколку жолти ракии.

Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2008 во 19:33
...bash mi lichi na godinite...плазењегубитник
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2008 во 21:02

shto e poentata na pushenjeto cigari?

sea ko ja zapaliv cigarava mi dojde misla abe oti pushime cigari,pa mnogu glupa rabota ti e to...shto e poentava na pushenjeto cigari?...eve golemo prashanje na koe nekoj ima a nekoj nema odgovor.......
prvo imam neshto da kazam.
dali slushav ili nekade na tv gledav,tutunot vo evropa go donesol Kolumbo od amerika i to severna,nea ja otkril prvo,i gi narekol domorodcite Indijanci(poshto trgnal da go bara pomorskiot pat za indija i mislel deka go nashol istocniot ili zapadniot nejzin breg nemam orientacija vo prostor sea i op eve gi najdov indijancite demek) i to ime im stojt do den denes zakaceno ko krlez...i toj tamo videl ovi neshto dudlaat mu se bendisalo i op ko se vrakal go donesol vo ovaa evropa skapana..sea donesol i kompiri i pcenki,i za to dobro shto go naprajl site go blosuvaat kataden..prosto mi e neverojatno abe shto jadele predhodno be ovde,nemale kompiri i pcenka?..aj jadele neshto drugo,shto?ne zna...nejse,zaminav vo zemjodelstvo sea...idiot....a za pushenjeto..cigari de...
go donesol vo evropa i ko go probale ovie ljuljeto na mirot od cadot se im se stemnilo,sea moza da zamisla shto i se slucuvalo na taa koja kralica beshe ali portugalska ali shpanska,isto lajno bile dvete najverojatno,samo sedele i jadele,piele i tushele vo tronot,i se ebavale so kralot,a moze i kraloj da ti bile,abe seedno,kral kralica,isto,ama isto i risto ne e isto...prvoto dudlanje od ljuljeto i vo trans najverojatno,isto ko ja ko mu ukradov na tatko mi cigara partner pred 20 godini i se zdobiv so titula mlad nezavisen pushac i padnav vo nesve od kashlanje....baj da vej pogrda cigara od partner ni imalo ni ke ima,katastrofa ziva,ne sum videl pobrzo moze ne gi proizveduvaat,ama i ubo shto gi nema ,moze nekoj odma ke se otrue so niv...i taka ni gi donese kolumbo i mnogumina zede na dusha...sea za nekogo losho,arno ama ovie tutunskive kompanii napraja milijardi i ushte si praat...e sega amerikancive ni go tupnaa tutunot da go dudlame a tie gi otkazaa cigarinjata shto bi rekle ohridzani....tuku zoshto pushime mi beshe muabetov od pocetok....nekoj veli go smiruvalo nekoj od navika,nekoj oti nemal shto da drzi vo rakava..ovie poslednive neka im go drzat na drugite ako sakaat ,pa ne mora tolku glup izgovor da davaat,nekoj demek ne mu ojlo kafeto bez cigara,ami na onie shto ne dudlaat kako im ojt,pak glup izgovor.....e sea zoshto pusha ja cigari?,sam si se prashuva,i sam ke odgovora...pojma nemam....abe site pushea okolu mene pa aj i ja da proba,da ne ostana pokus, i op mi vleze civijata...sega izlaganje nema,zaglavena e tro pojke,do kocanka....abe su gi otkazuel i pak ke su pocnel...i sea ne gi otkazuva nikogash,ke pusha dodeka ne crkna.....dur go pishuva ova zapaliv 4 cigari...tobacna ljubljana shibat so proizvodstvo,nemat gajle...
Kolumbo da ti eba majkata v p**ka,da idesh vo tri picke materine i ti i kralicata ili kralot.....
ako imat nekoj nenormalen ova da go procitat aval da mu e
eden nenormalen go napisha,moze ke se najt ushte eden.

a na prashanjeto pak ne odgovoriv..shto e poentata....pojma nema...aj moze ke se najde nekoj popameten od mene shto ke kaze shto e poentata...
неколку жолти ракии.

Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2008 во 21:13
vezbas kolumni?намигнување
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2008 во 21:14
abe neshto ke da e.....pojma nemam..moze ke pocnam...sekoja budala vo mk stana kolumnist..moze i ja ke stana.....
od kaj znajsh...se si biduva deneska...
неколку жолти ракии.

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2008 во 21:20
Originally posted by fiks fiks напиша:

shto e poentata na pushenjeto cigari?

sea ko ja zapaliv cigarava mi dojde misla abe oti pushime cigari,pa mnogu glupa rabota ti e to...shto e poentava na pushenjeto cigari?...eve golemo prashanje na koe nekoj ima a nekoj nema odgovor.......
prvo imam neshto da kazam.
dali slushav ili nekade na tv gledav,tutunot vo evropa go donesol Kolumbo od amerika i to severna,nea ja otkril prvo,i gi narekol domorodcite Indijanci(poshto trgnal da go bara pomorskiot pat za indija i mislel deka go nashol istocniot ili zapadniot nejzin breg nemam orientacija vo prostor sea i op eve gi najdov indijancite demek) i to ime im stojt do den denes zakaceno ko krlez...i toj tamo videl ovi neshto dudlaat mu se bendisalo i op ko se vrakal go donesol vo ovaa evropa skapana..sea donesol i kompiri i pcenki,i za to dobro shto go naprajl site go blosuvaat kataden..prosto mi e neverojatno abe shto jadele predhodno be ovde,nemale kompiri i pcenka?..aj jadele neshto drugo,shto?ne zna...nejse,zaminav vo zemjodelstvo sea...idiot....a za pushenjeto..cigari de...
go donesol vo evropa i ko go probale ovie ljuljeto na mirot od cadot se im se stemnilo,sea moza da zamisla shto i se slucuvalo na taa koja kralica beshe ali portugalska ali shpanska,isto lajno bile dvete najverojatno,samo sedele i jadele,piele i tushele vo tronot,i se ebavale so kralot,a moze i kraloj da ti bile,abe seedno,kral kralica,isto,ama isto i risto ne e isto...prvoto dudlanje od ljuljeto i vo trans najverojatno,isto ko ja ko mu ukradov na tatko mi cigara partner pred 20 godini i se zdobiv so titula mlad nezavisen pushac i padnav vo nesve od kashlanje....baj da vej pogrda cigara od partner ni imalo ni ke ima,katastrofa ziva,ne sum videl pobrzo moze ne gi proizveduvaat,ama i ubo shto gi nema ,moze nekoj odma ke se otrue so niv...i taka ni gi donese kolumbo i mnogumina zede na dusha...sea za nekogo losho,arno ama ovie tutunskive kompanii napraja milijardi i ushte si praat...e sega amerikancive ni go tupnaa tutunot da go dudlame a tie gi otkazaa cigarinjata shto bi rekle ohridzani....tuku zoshto pushime mi beshe muabetov od pocetok....nekoj veli go smiruvalo nekoj od navika,nekoj oti nemal shto da drzi vo rakava..ovie poslednive neka im go drzat na drugite ako sakaat ,pa ne mora tolku glup izgovor da davaat,nekoj demek ne mu ojlo kafeto bez cigara,ami na onie shto ne dudlaat kako im ojt,pak glup izgovor.....e sea zoshto pusha ja cigari?,sam si se prashuva,i sam ke odgovora...pojma nemam....abe site pushea okolu mene pa aj i ja da proba,da ne ostana pokus, i op mi vleze civijata...sega izlaganje nema,zaglavena e tro pojke,do kocanka....abe su gi otkazuel i pak ke su pocnel...i sea ne gi otkazuva nikogash,ke pusha dodeka ne crkna.....dur go pishuva ova zapaliv 4 cigari...tobacna ljubljana shibat so proizvodstvo,nemat gajle...
Kolumbo da ti eba majkata v p**ka,da idesh vo tri picke materine i ti i kralicata ili kralot.....
ako imat nekoj nenormalen ova da go procitat aval da mu e
eden nenormalen go napisha,moze ke se najt ushte eden.

a na prashanjeto pak ne odgovoriv..shto e poentata....pojma nema...aj moze ke se najde nekoj popameten od mene shto ke kaze shto e poentata...

... eden nenormalen ova go procita... i veli ...ovoj esej e integracija od geografija, istorija... makedonski naroden jazik so primesi od narodnite erotski prikazni... doza na psiholoshka analiza, no i megunarodno navreduvanje na nash*te "prijatelski zemji... vo celina zadovoluva... ucenikot moze da pomine na nova oblast...vo naucno-istrazuvackata dejnost...
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2008 во 21:45
wow...strucen osvrtнамигнување
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2008 во 21:57
... treniram... od sega vakvi dosieja... so opis treba za sekoj ucenik... лутина...
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2008 во 10:11
fala mamamd za kritikata epten mnogu..od kaj znaesh moze i ja ke napisham nekogash neshto shto ke se najde nekoj da go ispecati...ke te zemam za recenzija ili kako se vikashe da mi prajsh...
неколку жолти ракии.

Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2008 во 10:27
Не си без потенцијал...
Сум те читала и на Поезија, само напред.
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2008 во 11:23
nadvor e kamen ladno be majkata...abe shto mu stana na vremevo?..pa olku promeni nemalo ni za vreme tursko ropstvo ni za vreme na bifshata ni drzava ko vladeeja komunjarite i go negiraa bog,a toj vidi cudo ne im se luteshe i pak potoplo vreme im prakashe...a na nas nishto be ne ni cini...pa ko beshe tamparatumpara nadvor 40 stepeni celziusovi site baraa poladno,e eve vi sea poladno i pak ne vi cini..koj ni e kriv shto sme se rodile vo makedonija?..nikoj...da si se rodevme vo kalifornija za nova godina ke si ojvme po bermudi i dedo mraz ke ni ideshe mesto so sanka na roleri...a po nego babi(ne baba)mrazici so kapa crvena i vo bikini obleceni....pa togash i ja ke sakav da mi donesat paketce,pa ako treba i vo skut ke mu sednev(ne mi e strav be,sea ako su maler da e dedo mraz peder,da ti se plukna vo srekata)na dedo mraz i ke im frlev po eden isheret na mrazicite,od kaj znajsh moze ke se fateshe nakoja na jadicata frlena....tuku zabegav malu,za dedo mraz drug pat....nejse dumata bi beshe za vremevo sho e nenormalno vaka,ni terajgo ni vodi go se napraj....abe ne sme nie za zalenje tolku kako sho vikat nekoj,sho da recat onie vo karibi i okolu meksikanski zaliv mamata im se eba od uragani i buri i tornada ili slicni sranja,glata ne mozat da ja krenat od voda..izlezi nadvor voda,dali vrnit ili tecit ko reka,se voda okolu,plus vetar so 300 na sat shibat ko na norma da e...sea tatko mi velit more neka gi otkornit od zenja,mameto nivno imperijalisticko,sea su siguren deka bash ne mu e jasno sho velit,ama nemat vrska gi kolnit od vreme na vreme,demek sakale niz svtov vo sekoj mahdza da turat mirudija po nekoja..abe si mozat i to.....a mene pak mi e zal ko ke gi gleda posledicite od katrina niz nju orleans,abe sirotici,cela siromashtija sho pecalela cel zivot zaminalo za den-dva niz voda,ebati szarot..abe i tie si se krivi,sho barale da zemaat zemja od misisipi,da ja odvodnuvaat i slicno,pa tie ne se holandija,sho mislele,holanganive se mafii za brani i odvodi,pa celo krajbrezje im se so veternici i si shibaat non stop i voda nigde,ama i niv nekoj den ke im go smrznit severno more gomnoto,ili pak rajna ko ke se izlejt od koritoto,ama se pospremni tie od amerikancive ke najdat nekoe care od magare...isto i japoncive so nivnite tajfuni sho duvaat tamu,ama za niv ic ne mi e gajle,imaa i pari i narod,pa malku ke se razredat,ama isto ti e to,aj da ne bida bez oset oti ke mi recit nekoj krvnik su bil,a ne su,i niv gi zala po malu....
imat nekoj naucnici velat demak za se krivo bilo globalnovo zatopluvanje i topenjeto na marazot na severen pol...mameto im se ebalo na glecerite..abe aj shto se topat i demek se zgolemuvalo moreto,tuku belite mecki nemale mraz i ne mojle da lovat foki i gledni bile..i za niv mi e zal,ni krivi ni dolzni ke go popapaat stapot,a sho ubo zivotince ti se belite mecki..gi saka mnogu od koga go gleav toj crtanot so unka beloto mece,ako vi tekinat,go davaa porano na tv...a pak belata mecka da mi ti bila najgolemiot suvozemen mesojad...e sho da im praa,da im pomogna nekako ne moza..eve kola ne voza,znaci ne ispushta vo atmosverava jaglerod dioksid,tolku moza pojke jok...plus od zatopluvanjevo se javuval i nekoj fenomen el ninjo i vo jugoistocna afrika ne vrnelo dozd i nemalo treva za antilopite i begale od mstata kaj shto pasele treva i lavojte i hienite,leopardi i site drugo mesojadi nemale taze meso za jadenje,i tie umirale od glad i bile vo vojna edni so drugi...e sea za site losho e shto troshime fosilni goriva,oti to da mi ti bilo glavna pricina za zatopluvanjvo...e sea ato ne im kupuvajte nafta na zalifskine azderi,izmislete neshto p**ka vi materin,pa site mozoci se kaj vas,duri i nashive sho ni bea malku ni gi zedovte.....abe ako ne sotrit neshto nekogash ke bidit ova klimava,nekoj vikat ke ne manelo asteroid ili nekoe slicno sranje od vselanata ama ja ne veruva da sme tolku srekni...poleka ke se davime vo nash*te gomna sho gi prajme tuka na planetava...a i pak ovie meteorolozive(ebati zborot da go iskrshish jazikot,cej da vida dali ubo napishav,ubo e)nikako da pogodat sho vreme ke imat utre-zadutre,izleat ovie nashive gledaat srpski televizii i od tamu sho ke kazat ke ni go tupnat nas ovde,ebati sistemot....i veruj si ovde aa eve potoplo ke bilo od petok ili sabota,gluposti zivi.....tuku nadvor e se poladno mameto negoo,am so drva se snabdiv,vcera gi cepev i sea grvot me boli ko sho go bolelo rob na plantazi za pamuk vo amerika pred 120-130 godini...nejse...moze zimava sho sledi ke bidit ko lani toplo,sneg ne vidovme a i ne saka da go vida,ne se ljubime mnogu mameto negoo...luge prajte sho ke prajte ide zima,ako nemate drva kupujte ili ako nemate pari oti zamina cenata nivna vo picku materin,kradete i barajte care..a ako imate parno ke vi ja solupat kozata od toplifikacija....ajt tolku..ako mi teknit ushte neshto ke dopisha..
неколку жолти ракии.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4849505152 113>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,145 секунди.