![]() |
|
Стихови од песни што би ги посветиле... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 19> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I've put my trust in you
Pushed as far as I can go For all this There’s only one thing you should know |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
poluden ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јуни.2008 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 172 |
........ Ispisaću po nebu riječi za tebe
Vjekova mir vračaš mi ti Smiruješ vode nabujale Moj šapat i krik ćeš pomiriti Pijem ti dah kao lijek Svaku noć Prije no što usnim ja I taj tren i zauvijek Samo ti, ti si mi u mislima ......... ![]() |
|
![]() |
|
poluden ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јуни.2008 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 172 |
........ I kad nisi tu kraj mene
Da znaš da me boliš I noćas ja ću da te Čuvam dok spavaš I ljubim tamo gdje najviše voliš Dok sanjaš .................. ![]() |
|
![]() |
|
......... Hodao sam ja bos po oštrici
Kamen samoće život mi gradio I stalno čekać lopova Da karte otvori Hiljadu puta dosad me uvalio Ljubim ti oči ko u bunilu Svaku noć tu boju usnim ja Ti si izvjesnost u ovom ludilu I jedino sunce što mi sja ............. ![]() |
|
![]() |
|
.....
Gledam je dok spava, |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Trying not to break but Im so tired of this deceit Every time I try to make myself get back up on my feet All I ever think about is this All the tiring time between And how trying to put my trust in you just takes so much out of me Take everything from the inside and throw it all away Cuz I swear for the last time I wont trust myself with you Изменето од blueprayer - 15.Ноември.2008 во 14:47 |
|
|
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Is this love that Im feeling, Is this the love, that Ive been searching for Is this love or am I dreaming, This must be love, cos its really got a hold on me, A hold on me... |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
All the while you were in front of me I never realized I just can't believe I didn't see it in your eyes I didn't see it, I can't believe it Oh but I feel it When you sing to me How I long to hear you sing beneath the clear blue skies And I promise you this time I'll see it in your eyes I didn't see it, I can't believe it Oh but I feel it When you sing to me ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Sad sam shvatio: to je prijateljstvo,ljubav prema drugome.
Sve drugo moze da prevari to ne moze. Sve drugo moze da izmakne i ostavi nas puste,to ne može,jer zavisi od nas Ne mogu da mu kazem : budi mi prijatelj. Ali mogu da kažem, biću ti prijatelj. Ali, bilo ovako ili onako,u njegovo prijateljstvo nisam mogao sumnjati. Zavolio sam ga, znam po tome što mi je postao potreban,što nisam zamjerio ničemu ma šta da je rekao ili učinio, i što mi je sve njegovo postalo važno. Ljubav je valjda jedina stvar na svijetu koju ne treba objašnjavati ni tražiti joj razloge. Pa ipak to činim, makar samo zato da još jednom pomenem čovjeka koji je unio toliko radosti u moj život. Pitao sam ga jednom,kako to da je baš meni poklonio svoje prijateljstvo. PRIJATELJSTVO SE NE BIRA,ONO BIVA KO ZNA ZBOG ČEGA KAO LJUBAV... A nista ja nisam poklonio tebi već sebi... |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
zlatnik.....t.savic
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Du bist das Beste was mir je passiert ist
Es tut so gut wie du mich liebst Vergess den Rest der Welt wenn du bei mir bist Du bist das Beste was mir je passiert ist Es tut so gut wie du mich liebst Ich sag's dir viel zu selten es ist schön, dass es dich gibt |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
da legnam do tebe
baren vo son sonuvaj i za mene vo tvojot topol dom sa sum pakraj tebe a za nas da igraat senki i da narcis vene pod tvoite prsti tenki |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Niko kao ti
u ovom svetu lazi nije umeo sudbine da me spasi Sve te godine, a sad pred tobom stojim, zivota se ne bojim Niko kao ti, u mome svetu tuge nije video,nijednu boju duge u tim ocima, a sad pred tobom stojim ljubavi se ne bojim |
|
![]() |
|
I'm really a cat you see, And it's not my last life at all....!!!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |