|
Зошто луѓето не се искрени |
Внеси реплика | страница <1 34567 74> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,jas mislev na,....naslovot!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zenite se palat na lagi
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,...sakaat i ,...shibanje,..
|
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
potoa postoi drug vid na laga, onaa koja ja koristime i toa vo sekojdnevieto kako zastita na nasata intimnost, lazeme so koj sme , sto sme pravele itn..
taka da ima opravdani i neopravdani lagi, beli lagi onie sitni koi poveketo gi upotrebuvame..no nekogas i sitnicite go pravat zivotot a ovie taka receno mali sitni lagi mozat premnogu da unistat, a toa e doverbata koja sme ja gradele kaj nekoja licnost.sekoj ne podnesuva lagi, edna sum jas od niv.
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne ja izlazes, ncki ke dobies...
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam izrekava .."lele majkina mi te izlaza" e samo zastita, branenje na svoeto cedo za da ne "pukne" rezilot.. a taa demek ne sakala da ja "izlazes"
|
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
x
Изменето од becenevem - 28.Февруари.2012 во 18:57 |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aman be vekje so toj bog,..neka ne pushti malku ,...nasamo,..
|
|
|
MisIcA,
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja sakam zeni so zatvoreni oci i so poluotvorena usta dur e pod mene...a da ne zboram gluposti ?...
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
x
Изменето од becenevem - 28.Февруари.2012 во 19:03 |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислат дека на тој начин полесно ќе опстанат ... на овој начин со неискреноста ... на сметка на пријателството ... се добива некаква корист ... но неискреноста има крај ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
totalno otidovte vo drug pravec
ako prodolzite kje dojdete do konstatacija ,deka lugjeto treba da se roboti |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро утро пријателе ... и да заминеме во друг правец... пак ќе се вратиме ... нема каде да одиме ... мало ни е планетичето ... малку на модераторите да им направиме работа ... а за на темата ... веќе не знаеме што значи човек да биде искрен ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |