|
Како да додадам килажа |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | ||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj e budala da saka da se zdebeli? Slabite nikoj ne gi zakaca ama debelite derman nemaat. Zatoa koj e slab neka si sedi slab, ionaka konfekciski broj samo do 42 se prodava.
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Отсекогаш сум сакала да качам некое килце да заличам на расна жена
Јадам 3 пати повеке од другите, спијам, одмарам, спортувам и се џабе. Сега кога се откажав од мислите и оптеретувањата за здебелување качив едно 8 до 10 кила. Можеби малку потпомогнаа витамините кои земав да ги пијам како дополнување на исхраната и малку помалку шетање. некако седењето пред компјутер како да придонесе во тоа. |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...шо ќе ви се фазла килца...уживајте во она малку што го имате...зашто кога вагата ќе почне да оси нагоре тешко се запира
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има вистина во тоа дека витамините влијаат на зголемување на апетитот,но,сепак колку храна ќе внесеме и дали ќе внесеме,зависи само од нас.Мисловни суштества сме |
||
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јади почесто SNICKERS сладоледи(во ТЕДИКО и зимно време се продава) и путер од кикирики на агроплод во сос од млечен путер...
|
||
na oko
Сениор koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
batali cigari,spienje 10 saati redovna ishrana 3-5 obroka
|
||
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vakvo nesto za mene ne postoi |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И за мене.
Нека имаат сите јахти,луксузи и се што ќе има падне на ум не ми е мака за тоа. Ама кога гледам дека некој без прекин јаде,и ништо не се познава на него,е ми иде да умрам срце ми се кине тоа е мој голем проблем,многу треба да внимавам |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mene obratno, koga gledam deka nekoj moze da se popravi A JAS NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нема што да се додаде, може да се одземе... |
||
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za koj vitamini se raboti,ako ne e tajna?
|
||
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |