|
После расправија секс |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | |
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
xa,xa,xaaaaaaaaaaaa, , па таман ќе помине едед мсец и можеби ќе има секс, ама на екс, колку ете да их жеља проѓеее.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама ке биде сладок секс на екс.
|
|
Македонците верувале во Сонцето ВЕРУВАЈТЕ И ВИЕ.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dogi stil...visat ciciki, kapat solzi
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа ти е...сила на гравитација
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
поштувам...најдобро решение за смир-смир
|
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако не е потрошено многу енергија во расправијата... И ако не е скршено некое ребро
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A, toa e vekje sex posle tepachka!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ИСТОТО ВАЖИ И НА "FORUMOV" АКО СЕ СКАРАШ СО НЕКОЈА? ....ЕЕЕЕЕЕЕ.....СУПЕЕЕЕЕЕР.... .. ....АМА ..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra stvar......popaleni so spric agresivnost........jadnata devojka sto ke se natrti
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zasto jadnata?!?
belki nema tolku grub da bides Изменето од blue666 - 03.Февруари.2008 во 19:06 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja ke ja iznerviram do tolku da bezmilosno se izivljava vrz mene poslemto, taka da se cuvstvuvam kako siluvan i eden den ke ja prijavam
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj sto saka neka kaze, ama kakvo jako smiruvacko dejstvo ima sexot posle raspravija......mene me ostava bez zborovi
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas kazav prethodno...bese neverojatno dobro...no sega veke pocnuva da preoga postepeno u navika...e toa veka ne ni se dopaga...sega sum zbunet..dali raspraviite imaat osnova ili pa se sto vodi kon "po", "po","po"..sex..ne treba ni da se bara osnova...ne mi se zbori mnogu..samo sakam da kazam deka pocna da me zamara situacijata..se poveke izgleda ko pretstava koja e veke predplgo na repertoarot,a glumcite se tolku dobro uigrani..sto se gubi i smislata na ponatamosnata nejzina izvedba...stoznam..ma znam samo se pravam ko da ne znam...
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |