|
Изложба на фото-идивиди |
Внеси реплика | страница <1 34567 11> |
Автор | |
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема да верувате дека мојот избор на фотографии кои се спремани за аматерската изложба немаат повеќе од 60-70 поени собрано на идивиди
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Во самиот текст стои следново"Овие фотографии ќе ги изработиме и изложиме заедно со аматерската изложба""
koi sme ili ste vie , sto ke gi izlozite/me so amaterskata izlozba? mislam deka ova e krucijalnoto prasanje koe ne e odgovoreno od sabajle |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
Sanja84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa go kazav i jas pogore deka kriteriumot e relativen deka podobro sekoj po sopstveni izbor da prati odreden broj fotki |
|
|
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затко не сме се разбрале Ако го прочиташ уште еднаш мојот пост ќе приметиш дека тоа што го цитираше погоре е во контекст со следново "Од мене побараа 12 фотки, но јас имам само 6 кои мене ми се допаѓаат и се принтабилни на 30х40. Тоа значи дека покрај изборот кој го направивме имаме шанса да направиме уште еден избор од 5-6 фотографии кои ќе бидат изложени со веќе планираната изложба." и се однесува лично за мене |
|
zatko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bobi gi izbra ti a po koj kriterium gi izbirase i dali avtorite se soglasuvaat nivnite fotografii da bidat publikuvani
http://www.blissvp.com |
|
www.blissvp.com
|
|
branko_k
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 682 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
apsolutno si vo pravo... osobeno za klanovite i poenite... |
|
moz pos
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 335 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka najdobro e najaktivnite 4lenovi da im se dade shansa za da si objavat 1 delo od nivnoto portfolio postuvano na idividi....
Pod najaktivni 4lenovi gi smetam onie so najmnogu fotografii vo portfolioto ... znaci se zemaat 150 portfolija se kontaktiraat avtorite i sami tie si izbiraat od ona shto e postuvano da odi za izlozbata ... |
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka ja imame utnato poentata. zosto voopsto si stavame ogranicuvanja, vo stil prvi 150 portfolija, ili top sliki , ili najpopularni ili neznam sto uste. mislam deka e poentata afirmacija na nasata rabota a pod nas gi podrazbiram site do eden koi postirale sliki na sajt.
|
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
Sanja84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas kazav pogore istoto,deka od site moi koi se odbrani spored (glupaviot) kriterium na bodovi,ne sum sigurna deka bi gi izlagala bilo kade osven na sajt,taka da eventualno ako pratam 3-4...12-3 fotki po avtor e ...premnogu podobro pomalku a povekje avtori! |
|
|
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затко, мислам дека пак не се разбираме ... јас сборувам за мене и моите фотографии.
Незнам дали се сеќавате дека минатата година некаде во октомври се имаше објавено дека ЗФМ и фотоакција ќе прават аматерска изложба и фотографиите требаше да бидат испратени на адреса на ЗФМ или кај мене Сите пристигнати фотографии за аматерската изложба, чии избор го има направено авторот на истите, се наоѓаат кај мене само на чување. Значи јас немам никаков удел во изборот на тие фотографии, ниту во било кој друг избор. Оние топ 150 од идивиди е сосема друга работа. Тоа мислам дека е некаков гест од идивиди да ни ги изложи најдобро бодуваните фотографии со тоа што на таа изложба ќе може самиот да се промовира. |
|
Sanja84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova beše odgovor i na moeto prašanje,dali se povrzani ,inaku nemaše da ima smisla po različni kriteriumi-koj po sopstven izbor,koj po bodovi da bide izbran |
|
|
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сања, мислам дека и тебе ти дадов предлог да спремаш и да ми дадеш фотографии за изложбата иако рокот за прием беше одамна поминат.
Истиот предлог до дадов и на докторот и на мартин и на мозпоз кога се приклучија во фотоакција Изменето од bobicar1 - 04.Август.2007 во 18:55 |
|
moz pos
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 335 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Super e da se prikazat povekje avtori (nemora cvrsto da se drzi do TOP pravila)...Taka kje ima i pomasovna posetenost na izlozbata ...Site avtori bi gi viknale prijatelite itn...
|
|
zatko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovaa fotografija e vo prvite tri vo top fotografii na site vremina,nesakam da recam deka e losa ,ama za vo top of the top ne e,i mislam deka avtorot ima mnogu mnoooogu podobri fotografii od ovaa ama so mnooogu pomalku poeni
A za primer ovaa fotografija ima samo 40 poeni,po moe e edno malo remek delo ova se samo primeri sto i nemora da se relevantni,no moe mislenje e deka ima dosta natigo dajmigo i toa nema da mozi da se smeni,zatoa izborot treba da go napravat clenovi sto se dokazale i koj sto fotografijata im e sekojdnevna rabota http://www.blissvp.com |
|
www.blissvp.com
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |