|
Цинкатор |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | |
Mr.Trump
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobrite drugare si gi delat devijkite
|
|
molly
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova kao neso da ostane u drustvo
|
|
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ili u familija
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam dali bi kazala.
mozebi ako sum 100% sigurna ke recham neshto od okolu ama ne znam, do sega ne sum kazala za takvo neshto bidejki informacijata ne bila sigurna, ne sum videla so svoi ochi pa da kazuvam, a t da sum videla ne veruvam deka ke mozam takvo neshto da kazam nekomu...i dali voopshto imam pravo da im se mesham vo zivotot...neka si pravat sho sakaat(najverojatno) |
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekako deka ke kazam,ne mozam nesto takvo da krijam,moze so toa ke ja\go povredam,no mora da znae so kakov\kakva si ima rabota!
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uf, normalno deka ke kazam! Koga bi doznala takvo nesto, ne bi mozela potoa da bidam licemerna so mojot prijatel/ka i da prodolzam da se druzam kako nisto da ne bilo!.. Sekoj bi trebalo da znae so kakov covek e vo vrska, a dali potoa ke prezeme nesto po toj osnov, toa si e negov problem, moe e da kazam! Pritoa trgnuvam od pretpostavkata deka koga mene partnerot bi me izneveruval, bi mu bila blagodarna na sekoj sto ke ima doblest toa i da mi go kaze i tuka nema mesto za nikakvo lutenje (ako e od dobronameren prijatel)! A ako mi se naluti,.. pak e negov problem! Sekoj si go zivee zivotot po svoi ubeduvanja! Vazno mene ke mi e cista sovesta!..
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne kazuvam i ne me zanima vrskata nivna
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На другарка ми сигурно би и кажала, зошто знам дека би сакала таа да ми каже ако јас се најдам во таква ситуација, освен тоа сигурно е подобро од мене да дознае отколку од некои злобни озборувачи. А ако таа изневери, ќе пробам да ја убедам да му каже, ако не сака на крајот на краиштата нејзина врска е...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...eh, ova e nazalost ziva vistina...isto i mene mi se ima deseno...od togash dvajcata begaat ko popareni od mene, a bashka moz da te napraam podsvesno deka si im ljubomoren, toa ti e isto koa ke otidesh kaj nekoi roditeli da im akazash indirektno deka nivnoto dete u malo se druzi so narkosi, ke te napraam budala i ke begaat od tebe samo za da ja prikrijat surovata vistina...sho da praish brat, kaj sho ima luge ima i govna...nikad vishe ne bi se meshal u takvo nesho...not sum novinar nit pa me interesira, koj sho saka neka si prai...ich ne se zamaram so nisho takvo, ako mene mi e drugar nek mi bide, ama curata negova nema da mi bide sekako drugarka, zatoa i da vidam ne kazuem... |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj druga situacija: Ne kazuvate, si kutite, po nekoe vreme se odkriva taa rabota, no od druga strana, Drugarot/drugarkata doaga kaj vas da se isplace, vi kazuva, a vie velite, ZNAM, od damna znam no ne sakav da ti kazam, strav mi bese da ne mi se nalutis mene, pa da te izgubam kako drugar / drugarka! Vo toj moment ja gubite taa tosba...
Posto sekogas sum iskrena, bi kazala, nasledicite sto bi mozele da bidat si gi znam, ili ke bidam iskrena i ke kazam ili ke si kutam i ke me jade sovesta! Toa e zivotot!! Da e ednostaven, ne bi bil zanimliv.... |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sho ima veze, pak ke mu se javish, i ke go zapoznaesh so nekoja cura, bashka ako doshol da plache kaj tebe, pak ke doe da plache bitno e da mu daesh krila malce, ne da go sechesh od start...imashe eden sluchaj za eden moj poznanik, taka kao sho vikash,... prva mu beshe curava i normalno se zaljubil do ushi sve, posle go otkachi curata on propadna i koa go opushtivme nie so izlaganje proba druga i stana zverka sea, vikashe kolku sum bil glup sho sum plachel po nea, abe ova bilo raj na zemjata u Skopjevo...curi pleva...koja od koja poslatki...e toa... |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во тие случаеви обично накраj испага дека "посредникот ни е г...."
Изменето од pagane - 24.Септември.2009 во 22:17 |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не кажувам, ќе испадне дека јас сум им ја растурила врската (бракот)
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Два пати сум кажала и два пати сум се зафркнала на другар дека лисицата опасно го мати а негов одговор беше: тебе да не ти е криво што е поубава од тебе ( а таа мрсул да не фрлиш на нејзе) и на една другарка која сакав да ја спасам од агонијата зашто постојано кукаше како сумња дека типот се прави парче со други. После ја крива а они арни. Си мислам -шетајте бе, не сте вредни за замарање, варајте се, така ви треба,ваша работа. После ова за никој веќе не ми беше гајле. На моја многу добра другарка долгогодишниот и дечко ја вараше, ама она последна дозна.
Знаев од сам почеток, ама ја остаив да си дознае сама и никогаш не и кажав дека знаев.
Интересна работа они раскинаа и пак се смирија после некоја година.
Значи- држи се подалеку од туѓите проблеми, зашто ти ќе испаднеш лошиот. Луѓето се такви, стално бараат да им биде некој крив, ама пошто неможат по магарето па ќе удрат по самарот.
Мило ми е што си гледав сеир цело време и уста не отворив.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |