![]() |
|
AFTER "FORUM" PARTY |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 21> |
Автор | |
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
и јас
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
уште еден плус за форумот, браво
![]() браво , значи дефинитивно многу вљубени двојки произлегоа од форумот ![]() некои од нив се срушија, некои сеуште се муваат, некои прераснаа во сериозни врски се до брачни води, а еве гледам и нови парови се создраваат. Нека им е со среќа на сите. И да не ви чујам глас дека тешко било да се најде партнер преку интернет ![]() Ех, едвај чекам да дојдам ,да се видиме ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
и мене... wow...
![]() ![]() ![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
и на мене
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() баш ми е мило..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
...BESE PETOK...PO DOLGO VREME JA VIDOV IRENICA...ZAEDNO SO SANDANSKI..BEVME VO ENGLISH PUB I VO ORIENT... MI OSTAVI SUPER VPECATOK...IRENICA E SUPER DEVOJKA....BTW,NADVOR VRNESE DOZD ![]() Изменето од Makijaveli - 08.Април.2008 во 15:55 |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
DRaGI MOI 'forumki i "foRumci".....moram da vi rasakazam za vecerasnoto izleguvanje na Sandanski,Irenica i jas (Makijaveli)
![]() ![]() IRENICA SANDANSKI MAKIJAVELI A KAKO SI POMINAVME I MOITE VPECATOCI ZA 2 MINUTI ![]() Изменето од Makijaveli - 05.Април.2008 во 05:46 |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Draga moja Irenica...koga te zapoznav...ne veruvav,deka ke go karis najposakuvaniot ergen ovde...ali kapa ti simnuvam...sekoja cest...retko brat mi istura kafe...pogotovo a cura...cak i ne se sekavam deka toa voopsto mu se desilo
![]() ![]() VE SAKAM DVAJCATA...I OD SRCE VI SAKAM DA SE STRETNETE NA POLOVINA OD PATOT...A POTOA ZAEDNO DA PRODOLZITE ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Mila ti mi kaza deka si do 17h na rabota!Sorry!Next time,I promise! ![]() I jas se izvinuvam za temava ![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Irenica...si bila vo maalo a ne si se kacila do kaj mene na kafe
![]() ![]() ![]() ![]() se izvinuvam sto ja unistuvam temata ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Ne mi precat dragi luge ![]() A i nemam kompleksi od pokazuvanje emocii pred drugi ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
абе нека почека тој малце сеа вие вака тазе пар треба сами да сте си а у како иде тоа
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Otkako razbra sto ispustil ne veruvam deka sledniot pat nema da se pojavi ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |