|
Првосвештеничка служба на Господ Исус Хри |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па попе ти ми праиш муабет...
|
|
rome
Сениор Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
peakt prasvas koja je vistinska crkva si zapnal vo ajiya no ako si vernik vo svetoto pismo ke znaes i nema da se bunis se ke tie objasnato.a ako si zavlezen vo nekoja crkva ne se narekuvaj oti si vo vistinskata crkva poradi toa sto te ucele vo nea.tuku ajde pogledni levo desno i ubavo razmisli.izgleda ti ne si verec pa ni biblijata si ja cital ili svatil pa tol,ku sto si zbunat za crkvi i veri.
|
|
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
|
|
Реакт
Сениор Регистриран: 22.Мај.2007 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аџо, па 100 пати ти кажав дека не сум поп. Ама, тебе ли некој нешто може да ти каже??? А овде не сум за тебе, туку за темите. Со тебе може муабет приватно.
Роме, ај, те молам, прво научи ја разликата меѓу Црква - цркви - вери - Свето писма и останати термини кои гу употреби. А дали и во што и како верувам е моја работа. Овде секој си го изнесува своето гледање на работите или, пак, коментира туѓи размислувања, ама ништо на лична основа (барем не би требало). |
|
Без коментар
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе поп си, нели работиш за МПЦ? Едино може да си архиепископ, иако премногу знаење имаш за таква важна функција да ти дадат.
|
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |