|
Bezvremenski favoriti |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
branko_k
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 682 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Anakin S.
"Posledna" |
|
branko_k
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zoran Karapancev
"Nemi svedoci" Sanja Nikolich "Enigma" Pierre Dumas "Kaubojka" Dimitar Petrovski "Praga 2" |
|
aboskovski
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na pocetok, da im se zablagodaram na nekolkumina sto me spomnaa, mnogu mi znaci. Nema da se pridruzam (barem za sega), bidejki mi e tesko da pravam nekoj potesen izbor.
Idejata za galerija vi e odlicna , megjutoa najverojatno ke se 'razvodni' so tekot na vremeto. Jas bi sakal da se organizira eden poinakov tip na galerija, (ne tuka na forumot, tuku na nekoja web strana) kade sto bi se prikazale odbrani dela koi ja prikazuvaat ubavinite na nasata tatkovina. (Koga velam 'odbrani', togas mislam na dela odbrani niz nekoja procedura) No, imajki ja vo predvid ekspeditivnosta na 'Navistina bliski' (7 godini bev tamu, fala mnogu za akciite), ne veruvam deka bi uspeale da obezbedime prostor za edna takva inicijativa. Ova samo kako ideja, mozebi nekoj nekogas ke si najde i finansiska isplatlivost za takov proekt, pa privatno ke go finansira, koj bi znael.... Mislam deka na sajtot ima fotografski kapacitet za toa, toa se gleda i po rezultatite od nekolku foto-safarija sto gi organizirate. Pozdrav |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
wowwww ejj sega se potsetiv na najdobrite fotki na sajtot, bravo za site fotografi na fotoidivid , navistina odlicni kvaliteti
|
|
Sanja84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stefan H. Nataša Zveglič -hypertech- Ivan Iliev Чучулига |
|
|
|
Sanja84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cedo A.
Filip Filipovic Igor Spiroski Bobi Kuzmanovski ...TBC!
Изменето од MissMurder - 21.Јули.2007 во 12:11 |
|
|
|
Bob Rock
Сениор Регистриран: 13.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 188 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
_______
Niz mojot zivot pominuvaat mnogu budali-samo jas ostanuvam _______ Zdenko |
|
Parki
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 06.Март.2006 Локација: New Zealand Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NINA_SK
Сениор Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poslusav prijatelski sovet , se zakopav vo arhivata na sajtov gledav i gledav . Ucev i uzivav . Eve gi moite favoriti , ljubov na prv pogled :) Ангел Бошковски светлина есен во зима езеро 1 Александар Вржалски монотинија Maximal Bridge Мире Славејков The "S" здивот на утрото другата страна на есента ледени моменти 3 La Vie en Rose Столе Ангелов Најдобро се патува сам Роберт Јаневски waiting for the sun Андријана Костова Симо Муровски ескалатор траекторија елбтал лице и опачина Давид и Голијат Зденко Петровски С Самир Љума Вроцлав дете Жарко Чулиќ Stairs Боби Кузманоски Рефлексија Сања Николиќ Дрвото Зоран Карапанчев Секој си го оди својот пат Приплов Јанус православие 1 траг Изменето од bobicar1 - 21.Август.2007 во 23:17 |
|
branko_k
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bobi Kuzmanoski:
the Nexus approach Beat the heat Mire Slavejkov: Gotcha Sea of rocks Igor Spiroski: Oldie Audrey Sanja Nikolic: Missing fisherman There Petar Tasevski - Peki: Marijanti Slavica K.: I wish... Andrej Trajcevski: Dare to dream Изменето од branko_k - 15.Октомври.2007 во 16:46 |
|
NINA_SK
Сениор Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Prodolzenie ,
Andrijana Kostova Z Akt Line Angel Boskovski ND Tim's Place Sanja Nikolic The 4 elements Filip Filipovic Memories Zarko Culic Grrrrr... Martin Trajkovski Korab Igor Spiroski The End Bobi Kuzmanoski Zalez Slavica K Zdenko Petrovski Prva ljubov Mire Slavejkov See of Rocks |
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |