![]() |
|
Дали сакате мажи/жени во униформа? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 18> |
Автор | |
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ух... да
![]() ![]() Изменето од OUST - 21.Јануари.2008 во 00:21 |
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Medincinski sestri, i kukjni pomosnicki,... kolku stereotipno
![]() |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
...........da i mene mi se dopagaat mnogu mazi vo uniformi kako piloti ili kapetani...........posto sum rabotela vo aviokompanija i sum nosela uniforma kako na stjuardesa.....i toa kako pagaat mazite..........a i nie zenite doduse ne vikam ne?????(mislam na mazite so uniformi de)
Изменето од bibce - 21.Јануари.2008 во 11:33 |
|
![]() |
|
baso ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
![]() |
|
![]() |
|
Melissa P ![]() Група ![]() Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 51 |
НЕ ! ВООПШТО НЕ МЕ ПРИВЛЕКУВААТ МАЖИ ВО УНИФОРМА
|
|
![]() |
|
Слатка_оххх ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Уфф дефинитивно паѓам на маж во униформа...ммм...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
DA DA...SE RAZBIRA...ISKLUCIVO NA MUZI U NATO UNIFORMA...OVIE NA ARM SE MNOGU SELSKI,KOGA ke gi zdogledam UMESTO U SVOD DZOLE MOJ ODMA GLEDA U POD
![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ako ova se ra4una za uniforma>>>>DA!!!
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
И ГО ИМАМ МЕРАКОТ НА ЕДНА ПОЛИЦАЈКА АМА МИСЛАМ ДЕКА НЕ Е ДО УНИФОРМАТА!
ЈА ИМАМ ВИДЕНО И ВО ЦИВИЛ НО ЧУСТВОТО Е ИСТО! СТВАРНО Е ЈАКА!! |
|
car's freack
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
....................ZASTO???????????????
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
и мене не ми влијаат по уметници сум цел живот
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Asterix ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
zena vo uniforma koga ke vidam i da mi e krenat mi pagja
|
|
![]() |
|
...DA BE DA.............SIGURNO.....................ZAVISI ZA KAKVA UNIFORMA MISLISH?????????......NEMA MAZ KOJ NE SE SVRTEL PO ZENA KOJA E STEGNATA VO UNIFORMA NA PR.(STJUARDESA)A???
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |