IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Aјде да се потсетиме на првиот бакнеж...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Aјде да се потсетиме на првиот бакнеж...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 19>
Автор
Порака
mala> Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 46
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mala> Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 12:15
se sekavam kolku bev zbunetaцрвенеењеse sramev .....
se sluci so eden decko koj bese malku postar od mene a i znaese kako....
pomina super...i sega koga se potsetuvam na toa,nesto mi se prevrtuva vo meseto....
faktot deka poteknuvame od majmun,moze da ni posluzi kako olesnitelna okolnost,no ne kako kompletno opravduvanje...
Кон врв
Sexy Sweet Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sexy Sweet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2007 во 09:58
Prviot baknez mi se desi vo 8-mo oddelenie, so eden skolski so koj se shunjavme...намигнување
Кон врв
lovely Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Август.2007
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lovely Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2007 во 19:20
Prviot baknez mi bese na pocetok na 8mo, na odmor vo Ohrid, bese nenormalno ladno, bevme na pristaniste so tipot, inace go zapoznav na odmor se druzevme 10 dena, si se zasvigavme,i 2 dena pred da odime se smuvavme, bese stvarno ubavo :)Bevme sednati na klupa, duvase epten veter i bese smrznuvacka, se imavme gusnato, si kaazavme deka si se svigame, i taka se desi prviot baknez.Onaka nezno popoleka, super bese - baska romanticna atmosfera imase.Naredniot den se fativme, i si prodolzivme vo Skopje, odevme 9 meseci, vrskata odese Ok, ali edno vreme resivme da prekineme,si pocnavme sredno onaka novi luge si zapoznavas, i taka. uglavnom bese fantasticno i sega sme si drugarcinja. KIssss
I will always love you
Кон врв
FANCY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2007
Поени: 148
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FANCY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2007 во 19:23
Originally posted by lovely lovely напиша:

Prviot baknez mi bese na pocetok na 8mo, na odmor vo Ohrid, bese nenormalno ladno, bevme na pristaniste so tipot, inace go zapoznav na odmor se druzevme 10 dena, si se zasvigavme,i 2 dena pred da odime se smuvavme, bese stvarno ubavo :)Bevme sednati na klupa, duvase epten veter i bese smrznuvacka, se imavme gusnato, si kaazavme deka si se svigame, i taka se desi prviot baknez.Onaka nezno popoleka, super bese - baska romanticna atmosfera imase.Naredniot den se fativme, i si prodolzivme vo Skopje, odevme 9 meseci, vrskata odese Ok, ali edno vreme resivme da prekineme,si pocnavme sredno onaka novi luge si zapoznavas, i taka. uglavnom bese fantasticno i sega sme si drugarcinja. KIssss

koooolkuu.. SWEETсреќа
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
Кон врв
>aquarius< Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јуни.2007
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај >aquarius< Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2007 во 02:07
Prviot baknez... se sekavam mnogu trema imav i mnogu mislev na toa so go pravam i kako pravam...arno bese duri i pofalbi dobiv deka me bivaloнамигнување
Кон врв
emi$ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2007
Поени: 150
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emi$ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2007 во 17:35
eeee toa odamna bese ama mmmmmmm slatkoцрвенеење
... only God can judge me ....
Кон врв
sdan Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sdan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2007 во 19:01
EEEEEEE.....TOGAS BEV MLAD I BEZGRIZEN
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2007 во 01:55
голема%20насмевка

Изменето од ACELERA - 14.Декември.2009 во 22:07
Кон врв
Анжелика Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Мај.2006
Поени: 147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анжелика Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2007 во 02:14
мојот прв бакнеж беше со мојот најдобар другар. не се секавам многу бев на седмо небо. кога се вратив дома само насмеана бев цела недела.
..........
Кон врв
natural Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Септември.2007
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natural Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2007 во 09:45

Prvo,da kazam-jaka temaбакнеж.Mojot prv baknez bese ligav,dolg,so skoro nepoznat tip,i + mi se tresea kolenataцрвенеење.Posle otkriv deka ustvari baknezite se ubava stvarплазење 

PEOPLE CHANGE,THINGS GO WRONG,JUST REMEMBER LIFE GOES ON!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2007 во 10:17
  па имаше финта да бркаш со јазикот маслинка во филџан...ха ха ха - ACELERA

Hahahahaha ! газење%20од%20смеење Ova mora da go probam...i ke stanam kisnuvac na godinata  бакнеж
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2007 во 15:45

Ја се осеќав ептен чудно...беше тоа летото помеѓу 6то и 7мо...женската беше искусна,а јас "заборавив" да и кажам дека ми е првпат...како и да е беше едно ново и интересно искуство...од тогаш се усовршив голема%20насмевка

Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2007 во 15:55
а после и кажа дека ти било прв пат???? среќа
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2007 во 15:55
da da da

SEKOJ NAREDEN DA E KAKO PRV A NE PRVIOT
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.