|
Животни грешки |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | |||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...КОЛКУ САКАШ!БЕЗ НИВ И НЕ СЕ ЖИВЕЕ,ТАКА ДА СЕУШТЕ ГИ ПРАВАМ
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sekoe rizikuvanje e potencijalna greska, sekoe nerizikuvanje e otkazuvanje od eden kup moznosti
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Gi imam, gi imam!.. Ne se so nekoi katastrofalni posledici, no sepak se greski.. A i vo idnina sigurno ke gi ima... Kolku i da se ucime na sopstvenite iskustva, sepak toa ne e garancija deka eden den ke staneme bezgresni!..
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sea bas napraiv edna od dvesta evra
Изменето од zbunet - 22.Мај.2008 во 15:18 |
|||
butterfly1436
Нов член Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Gresime site pa i jas
|
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.
Изменето од mamma - 12.Јуни.2008 во 11:54 |
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...in my room, on my bed, the lights are off...we go under the blanket... |
|||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...dosta be...izdaico |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koj tocno znae koja e zivotna????????????
ako ne bi ja napravil mozebi kje dojdese mnogu po zivotna greska taka da mozebi i nebila greska Изменето од anakin - 11.Јуни.2008 во 02:10 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...mamma, abe ubaite raboti se za kazuenje, sho pa ja izdaica sea...toa ne ti e greshka, nechiva druga greshka e sho se zaebal on gadno... |
|||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jbg
vo pravo si sekogas sopstvenata zivotna e taa na koja mislime ima razlicni sudbini koi se slucija i subdini koi ne se slucija i za niv niso neznaeme |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...nechiva tuga greshka, ne e i nasha, nemora da e...
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zivotna greska se proklamira koga na dadenoto dejstvie imame sasim druga zamisla si zamisluvame kako bi bilo koga vaka ne bi bilo so pojsrekjna e zamislata to pogolema ni izgleda greskata |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |