|
MSN Messenger |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | ||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не мораше нова тема , дечкото те изневерва а па да му хакниш :) Сима таква можност на мсн плус скрипта е ама треба неколку фајлови да му пратиш и како што кажа даркхакер без keyloger неможи :) уште мема програмче што ќе ја напишиш е маил адресата , да се стануваше така хакер сите ќе бевме хакери :) |
||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
djole Да ти дадам ја едно мсн па ти да ми го кажеш пасс ке може така и не спамирај повеќе сите постови ти се спам а за тоа се добива бан
Изменето од Dark HaCkeR - 26.Мај.2009 во 23:29 |
||
maki_seker4e
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj ako mozete da pomognete..go simnav noviot msn ama koa ke se uklucam na moj mail mi gi nema kontaktite...so treba da napravam za da gi ima?
|
||
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како ти ги нема контактите сигурно си ги избришал ако ги нема. |
||
maki_seker4e
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne be koga ke otidam kaj drugarkai se uklucam mi gi ima
|
||
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
||
terminator4e
Група Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
reinstall na messenger Lolz
-------------------------- ili nekoj ti ima cackano u My SHaring Folders prasaj nekoj blizok mozda ti go ima izbrisano fajlot Contact Log Изменето од terminator4e - 13.Јули.2009 во 23:41 |
||
(•̮̮̃•̃)iF u c@n'т r3@d thi3 тh3n y0u'r3 n00b(•̮̮̃•̃)
|
||
terminator4e
Група Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brat edna rabota haker ne se stanuva ako haknes na nekogo msn ima i drugi raboti sto treba da naucis |
||
(•̮̮̃•̃)iF u c@n'т r3@d thi3 тh3n y0u'r3 n00b(•̮̮̃•̃)
|
||
Предраг
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас направив ем ес ен-адреса со сопствен мејл провајдер...
predrag@mladenovski.mk...АЛИ,немам инбокс...ми пишува дека не ми е авторизирана адресата,кога се вклучувам на инстант чет,ми се појавува поп-ап,за да ја авторизирам адресата,кога го селектирам поп-апот,ме носи на страната на ем ес ен и ми предложува да кликнам на линк кој ќе испрати друг линк на мојот и-мејл,за да можам да го авторизирам членството...НО,тоа сеуште се нема случено.Кога ја креирав адресата,не ми предложи ни алтернативен и-мејл,за упатување и-мејлови,ако некој има искуство со ова и може да ми помогне,ќе му бидам благодарен. Имајте ЗгоДен Ден!!! |
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Неможиш никогаш да ја авторизираш таа адреса, значи ако сакаш авторизирана адреса треба да ти направена на хотмаил, yahoo, или gmail. |
||
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Предраг доколку го имаш тој маил активен и ти работи, МОРА да функционира авторизацијата, јас имам креирано на приватен домејн мсн и функционира 100%. Правиш некоја грешка сигурно.
Мислам дека ова тема требаше малце во друг правец да ја истерате, али океј е ипак, програма за хакирање мсн-и не постои, и едино можат да ви фатат пасс со кејлогер или со фејк мсн веб, како шо имаја кажано некој членој погоре. Бек ту топик. По излегвањето на Windows Live 9.0, блокиран е пристапот со користење Windows Live 8.5 т.е. при конектирањето бара апдејт инаку не ве остава да го користите мсн-от. Сепак мислам дека малце луѓе го користат и го сакат 8.5, еве начин на кој шо можите да останите со тој мсн. 1. Download: http://delphi.icm.edu.pl/ftp/tools/ResHack.zip 2. Exit msnmsgr.exe 3. Отворете го msnmsgr.exe со ResourceHacker.exe. ----(Претежно се наоѓа во: "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\") 4. Одете во: Version Info->1->1033 5. На 3та и 4та линија, заменете го бројот “8,5,1302,1018“ со “14,0,8089,726“, а на 14та и 19та “8.5.1302.1018“ со “14.0.8089.726“ (разликата е само меѓу запирките и точките, ама мора да биди запазена!) 6. Compile script, File -> Save. 7. Стартовајте МСН и логирајте се. И то е то :) П.С. Незнам колку е дозволено ставање директен линк на форумот, али ипак програмата е фривер. Тестирано и функционира сеуште. Гуд лак :) |
||
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
||
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мојот Messanger нешо заебава... ако некој смени ник кај мене не се мења туку си останува истиот... го преисталирав ама нишо... што да праам?????
|
||
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пробај избриши го фолдерот со контактите. ========================== C:\Documents and Settings\UserName\Contacts\email@ C:\Documents and Settings\UserName\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\email@ ========================== Можда има некој проблем со фајлојте внатре, активирај скриени фајлој, и све шо ќе начекаш избриши, па кажи дали ќе завршиш работа. |
||
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
||
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зоки фала многуу
|
||
LD Pistolero a.k.a Demolero
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Help please
Windows live messenger-от ми е хакнат, или појма немам што се случува... Не ми го препознава пасс-от, го ресетирав повеќе пати и добивам порака со црвени букви: signing in is blocked..... Шо да правам? Фала однапред |
||
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |