![]() |
|
Чекање |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567> |
Автор | ||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
Kojnae da sum sigurna deka e i jas bi cekala ![]() |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
![]() |
||
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
|
NIKOGAS NE CEKAJ ,ZAVRTI SE I POCNI DA TRCAS
|
||
![]() |
||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
|
Иначе на форумов има една тема “Чекајќи го Годо...“, каде горе-долу се работи за истото. |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
NI JAS NE SUM CEKACKA!!! IMAM CRVCINJA NA EDNO MESTO!!!
PA, BRZAM, TRCAM, RABOTAM, DEJSTVUVAM...KOGA NEMA KAJ DA TRCAM - TRCAM VO MESTO.
I NIKOGAS NE CEKAM. MOZEBI SE MUDRI TIE STO CEKAAT, NO ZA MENE SE TROMI. TOA STO TREBA DA DOJDE, POBRZO KE SE STRCAM I KE GO ZEMAM, OTKOLKU DA SEDAM MIRNA( i da vezam goblen) I DA GO CEKAM SAMO DA MI DOJDE
![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...БРЗА КУЧКА-СЛЕПИ КУЧИЊА.....велеше баба ми,ама си умре и таа!!!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
OD CEKANJE???
![]() |
||
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
................ОД БРЗАЊЕ,ДА НЕ И ПОБЕГНЕ СМРТТА!!! |
||
|
||
![]() |
||
|
ILI NEKOJ DEDO OD KOMSIITE
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Не чекај да дојде некое поприкладно време...од кај си сигурен дека повторно ќе го имаш?
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
nekoj ceka poradi novo,podobro,poubavo,po po po
a nekoj ceka samo radi cekanjeto nekogas mislam deka vo MKD e toa edno i isto srekja so e toa samo mislenje ponekogas ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
" Umetnosta na vojuvanjeto " Od Sun Cu
" Umetnosta na cekanjeto " od Z. Zbunet |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Treba da znaes sto cekas,ako ne znaes moze i da pomine bez da go zabelezis.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |