IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Спорт > Кошарка и ракомет
  Активни теми Активни теми RSS - Ракомет
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ракомет

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567>
Автор
Порака
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 20:46
se slozuvam..tocno
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 20:49
Originally posted by Eli Eli напиша:

se slozuvam..tocno

najdobri sme beeeeeee.....kakva Srbija kakvi bakrachi...
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 03:07
Ракометарите се балкански шампиони

Македонската репрезентација го освои првото место на ракометната Балканијада. Денеска ја победивме Босна и Херцеговина со 34:31.

BRAVO !!!!!!!!!!!!!!
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 19:11
Bravo..sekoja cest
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 18:36
Vcera: Makedonija - Srbija   35:30 FT (Zeni)

Denes: Makedonija - Srbija   26:25 FT (Zeni)

Uste ednas poveke gi pobedivme srbite vo rakomet

Кон врв
Luna83 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Luna83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 14:45
Obozavam rakomet i se soglasuvam so site sto komentiraat deka treba da se investira poveke vo rakometot.a ne vo fudbalot.Tamu barem sme pokazale podobri rezultati i imame golem potencijal.I navistina bi sakala da odime na Svetskoto prvenstvo.Mislam deka ovaa nasa reprezentacija go zasluzuva toa.a veruvam deka vo Juni site zaedno ke gi bodrime nasite rakometari i toa vo novata sala.Barem ke ne sobere site.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 22:13
Vardar - Metalurg 26-26

Клоци, тупаници и пендреци на „Кале“

Големата мешаницата започна со физичкиот инцидент помеѓу судијата Начевски и тренерот Вујовиќ, по што се вмешаа и специјалците

Вујовиќ_ Во Скопје доживеав да ме удри судија и да ме влечат специјалци
„Вакво нешто немам доживеано во кариерата. Во Скопје доживеав да ме удри судија, да ме удираат полицајци, да ме влечат специјалци. Не го заслужив тоа ниту јас, ниту пак, моето семејство кое беше на трибините. По мечот му ја понудив мојата оставка на Михајловски. Не можам да останам тука и да се борам против вакви работи. Ниту сакам, ниту пак имам сили за тоа“, рече низ солзи тренерот на вардарци, Веселин Вујовиќ.

Тој призна дека неговиот тим не одигра добро, како што очекувал и како што бил договорот пред мечот како што призна дека веројатно ќе го удреше судијата Ѓорѓи Начевски ако се најдеше во позиција да дојде до него.

„Толку многу исклучувања, толку бавна игра, толку лежење и влечење по теренот. Натпреварот траеше 2,5 часа. На толку долг меч немам присуствувано. Не игравме добро, а играчите на Металург со знаење или без знаење одлично се прилагодија на критериумот на судиите. До денеска мислев дека оваа судиска двојка е најдобра во Македонија и дека другите не се на нивно ниво, но испадна дека и тие не се дораснати да ја делат правдата на еден ваков меч“, посочи Вујовиќ.

Кон врв
Luna83 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Luna83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 01:43
[QUOTE=Vardar1947] Vardar - Metalurg 26-26

Клоци, тупаници и пендреци на „Кале“

Големата мешаницата започна со физичкиот инцидент помеѓу судијата Начевски и тренерот Вујовиќ, по што се вмешаа и специјалците

Вујовиќ_ Во Скопје доживеав да ме удри судија и да ме влечат специјалци
„Вакво нешто немам доживеано во кариерата. Во Скопје доживеав да ме удри судија, да ме удираат полицајци, да ме влечат специјалци. Не го заслужив тоа ниту јас, ниту пак, моето семејство кое беше на трибините. По мечот му ја понудив мојата оставка на Михајловски. Не можам да останам тука и да се борам против вакви работи. Ниту сакам, ниту пак имам сили за тоа“, рече низ солзи тренерот на вардарци, Веселин Вујовиќ.

Тој призна дека неговиот тим не одигра добро, како што очекувал и како што бил договорот пред мечот како што призна дека веројатно ќе го удреше судијата Ѓорѓи Начевски ако се најдеше во позиција да дојде до него.

„Толку многу исклучувања, толку бавна игра, толку лежење и влечење по теренот. Натпреварот траеше 2,5 часа. На толку долг меч немам присуствувано. Не игравме добро, а играчите на Металург со знаење или без знаење одлично се прилагодија на критериумот на судиите. До денеска мислев дека оваа судиска двојка е најдобра во Македонија и дека другите не се на нивно ниво, но испадна дека и тие не се дораснати да ја делат правдата на еден ваков меч“, посочи Вујовиќ.

[/QUOT

JAS NE ZNAM KAKO NE MU E SRAM NA NACEVSKI JUNIOR OVA DA GO NAPRAVI.PA CELO PLEME NACEVSKI USPEAA DA GO UNISTAT RAKOMETOT VO MAKEDONIJA.TATKO MU JADESE KOTEK SEKADE VO PRILEP,VO VELES I USTE KADE NE I SO PRAVO,A OVOJ PAK SE DRZNE DA MAVNE PO VUJOVIK.OVA GO NEMAM DO SEGA VIDENO.SRAMOTA.NEKA SI ODAT PRED CELOSNO DA PROPADNE I ZENSKIOT I MASKIOT RAKOMET.TOJ TOA GO NAPRAVIL OTI SI ZNAE DEKA IMA DORA POZADINA VO RAKOVODSTVOTO NA RSM.GO RASIPAA RAKOMETOT.A TOLKU UZIVAM DODEKA GLEDAM
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 18:59
Висока победа на отворањето

Со победа од 42:24 над Бугарија, Македонија вчера стартуваше со средбите на турнирот "Трофеј Македонија", каде денеска против Бразил ќе се обиде да дојде до место во петочното финале.

МАКЕДОНИЈА - БУГАРИЈА 42:24 (24:11)

Сала: СРЦ "Кале" во Скопје. Гледачи: 300. Судии: Карбеска и Илиева од Македонија. Делегат: Неделковски од Македонија.

Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 19:12
газење%20од%20смеење кај е сеа __ __
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
__ __ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Март.2008
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај __ __ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 19:19
еве кай сум
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 19:21
ја за волкот волкот......три среки граби газење%20од%20смеење
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 19:18
"ЦРВЕНО-ЖОЛТИТЕ" ДЕНЕСКА, ВО ВЕЛЕС (18:00) ЌЕ ИГРААТ ЗА ПРВОТО МЕСТО НА "ТРОФЕЈ МАКЕДОНИЈА"

Финале:

18:00 Македонија - Египет

Кон врв
__ __ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Март.2008
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај __ __ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 19:23
много бе
18:0
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.