![]() |
|
Ракомет |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567> |
Автор | |
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
se slozuvam..tocno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() najdobri sme beeeeeee.....kakva Srbija kakvi bakrachi... |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Ракометарите се балкански шампиони
Македонската репрезентација го освои првото место на ракометната Балканијада. Денеска ја победивме Босна и Херцеговина со 34:31. BRAVO !!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Bravo..sekoja cest
![]() ![]() |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Vcera: Makedonija - Srbija 35:30 FT (Zeni)
Denes: Makedonija - Srbija 26:25 FT (Zeni) Uste ednas poveke gi pobedivme srbite vo rakomet ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Obozavam rakomet i se soglasuvam so site sto komentiraat deka treba da se investira poveke vo rakometot.a ne vo fudbalot.Tamu barem sme pokazale podobri rezultati i imame golem potencijal.I navistina bi sakala da odime na Svetskoto prvenstvo.Mislam deka ovaa nasa reprezentacija go zasluzuva toa.a veruvam deka vo Juni site zaedno ke gi bodrime nasite rakometari i toa vo novata sala.Barem ke ne sobere site.
|
|
![]() |
|
Vardar - Metalurg 26-26
Клоци, тупаници и пендреци на „Кале“ Големата мешаницата започна со физичкиот инцидент помеѓу судијата Начевски и тренерот Вујовиќ, по што се вмешаа и специјалците Вујовиќ_ Во Скопје доживеав да ме удри судија и да ме влечат специјалци „Вакво нешто немам доживеано во кариерата. Во Скопје доживеав да ме удри судија, да ме удираат полицајци, да ме влечат специјалци. Не го заслужив тоа ниту јас, ниту пак, моето семејство кое беше на трибините. По мечот му ја понудив мојата оставка на Михајловски. Не можам да останам тука и да се борам против вакви работи. Ниту сакам, ниту пак имам сили за тоа“, рече низ солзи тренерот на вардарци, Веселин Вујовиќ. Тој призна дека неговиот тим не одигра добро, како што очекувал и како што бил договорот пред мечот како што призна дека веројатно ќе го удреше судијата Ѓорѓи Начевски ако се најдеше во позиција да дојде до него. „Толку многу исклучувања, толку бавна игра, толку лежење и влечење по теренот. Натпреварот траеше 2,5 часа. На толку долг меч немам присуствувано. Не игравме добро, а играчите на Металург со знаење или без знаење одлично се прилагодија на критериумот на судиите. До денеска мислев дека оваа судиска двојка е најдобра во Македонија и дека другите не се на нивно ниво, но испадна дека и тие не се дораснати да ја делат правдата на еден ваков меч“, посочи Вујовиќ. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
[QUOTE=Vardar1947] Vardar - Metalurg 26-26
Клоци, тупаници и пендреци на „Кале“ Големата мешаницата започна со физичкиот инцидент помеѓу судијата Начевски и тренерот Вујовиќ, по што се вмешаа и специјалците Вујовиќ_ Во Скопје доживеав да ме удри судија и да ме влечат специјалци „Вакво нешто немам доживеано во кариерата. Во Скопје доживеав да ме удри судија, да ме удираат полицајци, да ме влечат специјалци. Не го заслужив тоа ниту јас, ниту пак, моето семејство кое беше на трибините. По мечот му ја понудив мојата оставка на Михајловски. Не можам да останам тука и да се борам против вакви работи. Ниту сакам, ниту пак имам сили за тоа“, рече низ солзи тренерот на вардарци, Веселин Вујовиќ. Тој призна дека неговиот тим не одигра добро, како што очекувал и како што бил договорот пред мечот како што призна дека веројатно ќе го удреше судијата Ѓорѓи Начевски ако се најдеше во позиција да дојде до него. „Толку многу исклучувања, толку бавна игра, толку лежење и влечење по теренот. Натпреварот траеше 2,5 часа. На толку долг меч немам присуствувано. Не игравме добро, а играчите на Металург со знаење или без знаење одлично се прилагодија на критериумот на судиите. До денеска мислев дека оваа судиска двојка е најдобра во Македонија и дека другите не се на нивно ниво, но испадна дека и тие не се дораснати да ја делат правдата на еден ваков меч“, посочи Вујовиќ. ![]() ![]() JAS NE ZNAM KAKO NE MU E SRAM NA NACEVSKI JUNIOR OVA DA GO NAPRAVI.PA CELO PLEME NACEVSKI USPEAA DA GO UNISTAT RAKOMETOT VO MAKEDONIJA.TATKO MU JADESE KOTEK SEKADE VO PRILEP,VO VELES I USTE KADE NE I SO PRAVO,A OVOJ PAK SE DRZNE DA MAVNE PO VUJOVIK.OVA GO NEMAM DO SEGA VIDENO.SRAMOTA.NEKA SI ODAT PRED CELOSNO DA PROPADNE I ZENSKIOT I MASKIOT RAKOMET.TOJ TOA GO NAPRAVIL OTI SI ZNAE DEKA IMA DORA POZADINA VO RAKOVODSTVOTO NA RSM.GO RASIPAA RAKOMETOT.A TOLKU UZIVAM DODEKA GLEDAM ![]() |
|
![]() |
|
Висока победа на отворањето
Со победа од 42:24 над Бугарија, Македонија вчера стартуваше со средбите на турнирот "Трофеј Македонија", каде денеска против Бразил ќе се обиде да дојде до место во петочното финале. МАКЕДОНИЈА - БУГАРИЈА 42:24 (24:11) Сала: СРЦ "Кале" во Скопје. Гледачи: 300. Судии: Карбеска и Илиева од Македонија. Делегат: Неделковски од Македонија. |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
__ __ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
еве кай сум
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ја за волкот волкот......три среки граби
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
"ЦРВЕНО-ЖОЛТИТЕ" ДЕНЕСКА, ВО ВЕЛЕС (18:00) ЌЕ ИГРААТ ЗА ПРВОТО МЕСТО НА "ТРОФЕЈ МАКЕДОНИЈА"
Финале: 18:00 Македонија - Египет |
|
|
|
![]() |
|
__ __ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
много бе
18:0 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |