|
Најдобар мобилен телефон!!!!!!!!!! |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | ||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас лично од Самсунг сум предоволен . Затоа мојот совет е да земаш .
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,,,najdobar mobilen telefon,,,,,,
|
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
четири месеци користам huawai ....досега презадоволен, за разлика од претходниот alcatel
|
||
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za najdobar ne znam koj e ama prasanje na den e koga od zemja ke go tresnam ova gjubrevo moe od telefon na Lenovo
|
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не ме заебавај....јас порачав Lenovo и секој момент треба да ми стигне....
|
||
BIBI_G_3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto ne kaza porano,ke ti go poklonev mojov...
Od koj model naraca? |
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А398 .....пишува дека е добар ама кој ќе го знае....
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас имам HTC Desire C, го купив чисто дека ми доаѓаше бесплатен со претплата, па си реков шо к*р... ме служи веќе две години, ми има паднато милион пати на плочки, бетон и слично, а ми има паднато и во вода
батеријата му трае најмалку три дена мислам дека смартфоните го достигнаа својот врв до пред некоја година... во денешно време само ги прават да изгледаат поатрактивно (а помалку издржливи) и софтверот го пунат со играчки за мали деа кои на просечен човек му се непотребни |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,,,,i povtorno,,,neunishtlivata nokia,,,vo crno belo,, Изменето од pajser - 14.Септември.2014 во 20:13 |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Една моторола стара имам, кој телефон и да ми откаже, таа ми е златна резерва
|
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што мајтапи за новиот ајфон: одам да си го испеглам ајфонот, ми се згужвал |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
BIBI_G_3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за Нинџа не знам како му се погоди ама јас реков и сторив... не да сум го треснала од земја-душа испушти за навек...сега си немам телефон ама па и онака исто како да немав
|
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Note 3 Neo, економична сум. Конечно и тоа чудо!
Сега за сега, многу добар. Па за понатаму ќе видиме.
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |