IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Какви видови гаќи користите
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Какви видови гаќи користите

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 22>
Автор
Порака
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2007 во 06:22
Палестински со еврејски точки.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2007 во 11:14
auuu...doma ke mi najdete dali 2 para obicni gakji moi....koga ke mi spritreba od sestra mi pozajmuvam, no retko mi se desava toa. tanga si nosam sigurno 6 godini redovno...
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2007 во 20:13
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

....koga ke mi spritreba od sestra mi pozajmuvam, no retko mi se desava toa...

нека%20ти%20е%20срамнека%20ти%20е%20срамнека%20ти%20е%20срам

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
sara333 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2007 во 21:16
танга,најчесто црна или црвено,по можност памучни, а инаку преку лето избегнувам да носам гаќи
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2007 во 21:39
Originally posted by sara333 sara333 напиша:

танга,најчесто црна или црвено,по можност памучни, а инаку преку лето избегнувам да носам гаќи
bas finoнамигнување...a momentalno ?? ...голема%20насмевка.

Pamucni da se...bokserici

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2007 во 05:03
Originally posted by brmm brmm напиша:

Originally posted by sara333 sara333 напиша:

bas finoнамигнување...a momentalno ?? ...голема%20насмевка.

Pamucni da se...bokserici

da, i momentalno bez
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2007 во 00:58
ц ц ц ц, како бе тоа без
малеее, не ли ве е срам, без гаки да се шетати низ град голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2007 во 01:13
Originally posted by that's me that's me напиша:

ja nosam samo
edin list
ama ne e smokvin
nema smokvi tukaBig%20smile
   dobro vika ovoj,...mozebi samo so list e najdobro,...samo,..kako da go zakacham?,...da mu napravam dupla,..i,...голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2007 во 09:10
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

ц ц ц ц, како бе тоа без малеее, не ли ве е срам, без гаки да се шетати низ град голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

vo toa e ubavinata
Кон врв
eli< Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2007
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај eli< Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 02:09
jas ne nosam gaki zesko e sega

Кон врв
mala> Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јули.2007
Поени: 46
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mala> Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 11:42
vo bokserki se cuvstvuvam naj udobno,oblekuvam i tanga koga ima potreba od toa...трепкање
faktot deka poteknuvame od majmun,moze da ni posluzi kako olesnitelna okolnost,no ne kako kompletno opravduvanje...
Кон врв
nemo84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Young Modern

Локација: Macedonia
Поени: 500
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nemo84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2007 во 04:52
Originally posted by mala> mala> напиша:

vo bokserki se cuvstvuvam naj udobno,oblekuvam i tanga koga ima potreba od toa...трепкање

Знаеш што е проблемот во ова? Што и јас се чуствувам најудобно во боксерицинамигнувањеама не и во тангасмеење
Кон врв
mala> Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јули.2007
Поени: 46
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mala> Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2007 во 10:50
Originally posted by nemo84 nemo84 напиша:

Originally posted by mala> mala> напиша:

Знаеш што е проблемот во ова? Што и јас се чуствувам најудобно во боксерицинамигнувањеама не и во тангасмеење

епа не гледам тука проблем бе друже....
ке прајме боксерица партинамигнување
faktot deka poteknuvame od majmun,moze da ni posluzi kako olesnitelna okolnost,no ne kako kompletno opravduvanje...
Кон врв
nemo84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Young Modern

Локација: Macedonia
Поени: 500
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nemo84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2007 во 11:57
Подобро танга забава, ќе го викнеме и боки13.
Ама да не забегуваме од темата!намигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,145 секунди.