|
Ноќно школо |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | |
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znacit za dobroto na ekonomijata nemojte da gi perite corapite a?
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa taka nekako kje mu dojdit toa
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe i tvoeto drzi...imas zasteda na voda prasok rabotna raka struja i taka natamu...ama sepak toksicnite materii koi bi se nasobrale vo voduhot bi mozele da dovedat do zgolemuvanje na ozonskata dupka...i bi mozelo da dojde do pojava na kiseli dozdovi koi bi nanele znacitelna steta na zemjodelstvoto taka da dobivkata koja ja navede ti bi bila neznacitelna vo odnos na zagubata vo zemjodelstvoto...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e taka
ozonskata dupka se stvara poradi prisustvo na inertniot gazzzz freon koj vo apsolutna aktivna sostojba reagira to jest eden atom na freonot gi vadi od ramnoteza 3 te atomi na kislorodot i gi sparuva taka da kislorodot nebide kako vo poslovicata TRETO PRASE |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i nemojte da sirite DEZINFORMACII deka za ozonskite dupki se krivi
corapite na homo nekulturus nehigienikus |
|
|
|
Cvekence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
preozbilno si ja sfatil diskusijava
sepak ostanuvam na svoeto da se perat corapite...ima poveke nedostatoci odkolku prednosti nivnoto neperenje...a tvoite teorii nemoj da gi koristis kako izgovor i uste utre sabajle da pocnes da peres |
|
respect my authoritaaa
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok nemoram da sum vo ova skolo i taka ne sum se upisal vo nego
|
|
|
|
igor9
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 07.Декември.2006 Локација: Madagascar Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najubava rabota da ucis noke a dejne da spies
|
|
Mr.Igor Kako eeeeeeeeeeeee
|
|
Carnation
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pocvime vecerva so nastava?se sobravte?
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tema kazi tema
ako e interesna tuka sum ako ne pisi neopravdan |
|
|
|
Carnation
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama pazi ti se sobiret neopravdanive
tema za denes so nosela crvenkapa vo kosnickata ko odela kaj baba i... |
|
|
|
Cvekence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe klasika...pogaca,sok,marmalad,sjaj za sadovi,soda bikarbona(imala baba i kiselini)....toa...mada so u posledno vreme spored nekoi avtori svercala trava za baba i...sea ne se site sl*gaat dali i ona samata duvala...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam ne mi mirisa na tema koja naucno moze da se razraboti
|
|
|
|
Carnation
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stvarno zacuduvacki,mojot heroj od detstvoto bil vo najmala raka svercer,a mozda i narkoman,samo se plasam da ne slucajno ne nosela samo treva,mozda nosela i nekoja koka za baba i poso taja epten bila napredna...
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |