|
Палачинки |
Внеси реплика | страница <1 34567 20> |
Автор | |
sara333
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TWIX palacinki:
palacinkite si gi pecete po vas recept... Karamel krema: -300 gr seker se przi da se napravi karamela -potoa postepeno se dodava slatka pavlaka (200 ml)i se vari se dodeka ne se rastopi karamelata -se ostava da se oladi...se pravi gusta krema Cokoladen preliv: -100 gr cokolada i 200 ml slatka pavlaka se topi poleka se dodeka ne se soedini smesata Palacinkite se mackaat so karamel kremata i ako sakate se posipuva so orevi. Vitkas vo rolna ili preklopvas i prelivas so prelivot. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AUUUUUUU PALACINKI
1. rednas kompiri- nevareni 2. dodavas luk, sol ,biber i kim 3. turas malku vrukjo mleko da ne pocrne smeshata 4. dodavas jajce 5. brasno da ne e gusto pa nitu retko 6. przhish na zejtin po 7 minuti od edna 7. i 7 minuti od druga strana vadis i ostavas vo kjese da se zapuri malku da e meka i imas AUUUUUUUUU palacinki |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi se prijadoja palacinki ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е летово сакав и стварно научив да правам палачинки,само тоа вртењето не ми е баш професионално,али затоа тука другарка ми превземаше,али онака со крем па малку шлаг топ палачинки правев летово
|
|
iris
Нов член Регистриран: 09.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ooooo i jas sakam palacinki sledniot pat viknete
|
|
FANCY
Сениор Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo sto izedov 6 vo rok od 5 min eve vo raka ja drzam sedmata....
lele da e ziv i zdrav tati4ko epten go biva za ovakvi raboti...
|
|
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
|
|
MX-8441
Сениор Регистриран: 10.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со еуро крем.
|
|
,,NEMA MIR DODEKA TERORISTITE SE SHEETAAT SLOBODNO,,
|
|
MX-8441
Сениор Регистриран: 10.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
може и со мед и ореви.
|
|
|
|
FANCY
Сениор Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i banana
|
|
|
|
MX-8441
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
може и со леник и мед.
|
|
|
|
FANCY
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i keks... a i sl*g odozgora... i jagoda.. i preliv od cokolado.. mmmm
|
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu podobar sum vo jadenje na palacinki ... otkolku da gi pravam ... doduse i neznam kako ... ama za jadenje znam ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
MX-8441
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да.
|
|
|
|
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super gi pravam,dodusa tuka sami si gi pravime,samo smesata na masa i ima edno masince si turvas,gi prevrtuvas i mjam mnjam ubajna toplicki so krem od orevi ili kosteni !
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |