|
Стравови/фобии |
Внеси реплика | страница <1 34567 16> |
Автор | |
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во последно време не ми е страв од толку од змии колку што ми е страв од фактот дека се изгубив, и
страв ми е што наместо да се борам за нешто мене ми е полесно да си се затворам во соба... Изменето од ACELERA - 04.Март.2007 во 00:49 |
|
ASTRIX
Сениор OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
обично се плашиме од непознатото не плашат нови ситуации...не плашат работи на кои не можеме да им го претпоставиме исходот
|
|
fuja
Група Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj covek treba da se oslobodi od stravovite ... a gi ima sest tipovi 1. strav od siromastija 2. strav od kritika 3. strav od gubitok na ljubov 4. strav od bolest 5. strav od starost 6. strav od smrt stravot se instalira pooooleka ... i tesko moze da se otstrani ... dovolno e eden strav da imame ... i ke ne paralizira ... a moze da ima razni kombinacii ... |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima mnogu poveke stravovi i stravot si e strav, bez razlika od sto e, nema tipovi na strav.
|
|
fuja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tocno e toa deka stravot si e strav ... no sepak nekoj se potrudil da gi grupira na nekoj nacin ... 1. strav od siromastija .... barem vo makedonija e dominaneten ... 2. strav od kritika .... isto taka ... kolku raboti ne sme gi napravele ... zaradi toa sto ke kazat drugite ... najvazno od se e sepak deka treba so stravot da se soocime ... i da go pobedime .... no kako da znaeme dali go imame .... stravot vleguva vo nas pooooleka ... duri i ne sme svesni kolku toj dlaboko vo nasata svest se instaliral .... i ne se javuva na videlina ... se doeka ne go zagrozime negovoto postoenje vo nas ... kolku raboti mozete da mu kazite na direktorot ... ama se plasite sto ke bide posle so vas ... taka da toj strav go potisnuvate ... toj postoi .... i ne go doveduvate vo opasnost po nego ... no eden kolega veli: - more ke dojde den ... koga ke mu se otpetlam ... i ke vidat tie .... eve godini go kazuva .... no seuste ne mu se ima otpetlano ... izgleda samo taka veli ... da kreni malku prasina ... |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be cel ferman napisa a nisto ne kaza
no sepak nekoj se potrudil da gi grupira na nekoj 1. strav od siromastija .... barem vo makedonija e dominaneten ... 2. strav od kritika .... isto taka ... uste da ni gi nabrois stravovite sto spagjaat vo prvata i vo vtorata grupa... |
|
fuja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
arno velis butel2 ... pa sto sum zapnal da gi pisuvam ... |
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од птици-секакви мали големи ужасно се плашам. Мавтењето на крилјата посебно ми е језиво и не дај боже да ми селат у близина ќе се посерам а ако ми се најде на глава готово срцев удар на место отидов!
|
|
|
|
tytysh
Група Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEMAM STRAVOVI!!!!!!!!!!!!!!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ochigledno e,.deka nemash..i slepec bi videl,...ustvari,...chul
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
tytysh
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam site mi se cudat kako taka?
obozavam horori i mornici??? |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i po toa se vodish?!!...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
tytysh
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se vodam ziveam vo horor i romantika pa ti biraj so sakas?
|
|
an_pasan
Група Регистриран: 28.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i posle nindza bil pacient... hahahahah
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |