|
Начини да го фатите партнерот како вара? |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се замарам со следења испрашувања проверувања...
Следам интуиција -до сега не ме заебала,, Осетам ли дека не ми штима нешто ставам крај на време а после се се потврдувало за жал. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
haha nema da ja brkam za da vidam dali me vara ako imam somnezi ke sedam ko covek razgovaras ako vara stavam kraj na vrskata a ako ja fatam kaj me vara nisto ni na nea ni na toj nema da napravam ke se zavrtam kako sum vlegol i fatil taka ke si izlezam i kraj.. ke podnesam covecki a posle ona pak ke moli :D:D
|
|
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
поштено.
|
|
|
|
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma glavata u kofa ke i ja drzis dur preta i ako ne izdrzi bar pola minuta, znaci nekade po patot go izgubila zdivoot...so nekogoo...aha !...
|
|
n1k0La
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не би се замарала многу, ако се посомневам-ангажирам детективска агенција, а ако сомнежот се потврди...многу лошо за него, многу...не би му посакала тоа да се оствари.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nateraj go da progovori
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
милом или силом-врзи го за стол
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ni milom ni silom nego so luk
treba da si lukav |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЌЕ МУ ПОСТАВУВАШ НЕКОИ ГЛУПИ ПРАШАЊА...............АКО ВЕЌЕ МИСЛИШ ДЕКА ТЕ ВАРА...............МОЖЕ НА НЕКОЕ ЌЕ ПАДНЕ ПА САМ ЌЕ СИ КАЖЕ
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..........a ne....... greska si............na prasanja ne se odgovara..............a nikako pak glupi da se postavuvaat.....
samo na delo da go fatis..............drugoto ne se vazi...............muabeti i ovoj rekol vaka taka...eden kup...............samo so svoj oci koga ke vidis najslatko e...............
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема потреба ни од ангажирање детективи ни од поставување глупи прашања ни од разно разни други глупирања........едноставно добрата вест брзо се шири ако не после првиот пат со неа/него онда после вториот пат ќе знаат многумина........само што можеби ти нема да бидеш прв/а што ќе дознае иако шансите ти се мали....тоа е недостаток на овој вековит природно-вештачки "синџир на преживување"
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne bi go fatila za nisto ako vara...ma ne bi go ni doprela be
Изменето од fragola - 15.Август.2008 во 11:18 |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |