IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дечко од клас
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дечко од клас

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 345
Автор
Порака
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2010 во 19:35
[:-&] bljak!

Изменето од Marko Polo 1 - 04.Октомври.2010 во 19:37
Incredible Blue
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2010 во 21:50
Originally posted by Marko Polo 1 Marko Polo 1 напиша:

bljak!

ни јас лично никогаш не би резортирал да имам дечко од клас...боленглупчо
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2010 во 22:00
Originally posted by KaLiNa KaLiNa напиша:

vrska so nekoj od klas-da ili ne?

да. се залюбив во него уще од прво одделение. и така до 8...беше ми првата детска лjубов.
одамно го нема мегу нас. понекогаш го сонувам. и ми е убаво. барем во соновите ми да доага.
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2010 во 23:25

ах мори, пагане
Кон врв
valentina-pp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Октомври.2009
Поени: 198
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај valentina-pp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2010 во 07:21
odamna zaminav od klasot,ama duri po 20 godini razbrav deka druagrot sto me slusase da se tazam za deckovcite,drugarot koj mi nraskazuvase usno za da ja naucam lekcijata znaejki dekane sum otvorila kniga od zaljubenost vo drug...e toj druagr me sakal celo vreme,me posakuval a jas druagr ,brat aaa utre sabalje!
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2010 во 13:36
Originally posted by valentina-pp valentina-pp напиша:

odamna zaminav od klasot,ama duri po 20 godini razbrav deka druagrot sto me slusase da se tazam za deckovcite,drugarot koj mi nraskazuvase usno za da ja naucam lekcijata znaejki dekane sum otvorila kniga od zaljubenost vo drug...e toj druagr me sakal celo vreme,me posakuval a jas druagr ,brat aaa utre sabalje!
Ах Вале... во тој твојот фраер од клас малку си се препознав.... додуша не е цурата од класот, ама принципот е тој ....тага
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2010 во 13:40
Originally posted by ПодВодно ПодВодно напиша:

ах мори, пагане

големо%20гушкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 345
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.