|
Al-Qaeda |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1:I taka sum pravel sekogas ,a i ne pitam koja vera e ako nekogo go zasakam
2: Normalno deka ne mi vlijae toa nitu mu sudam spored toa
3:Tuka ne se slozevme
4:Vo red brate
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh brat brat ima sekakvi
no da znaes ova nema vrska so religija nego so covekot |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izgleda e taka brat
|
|
|
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Velis deka e taka kalife
za da ne pisam tuka
ce ti pratam lp da te potsetam
na nekoj zbor koj sto ti
samiot go kaza...
|
|
seet
Нов член Регистриран: 01.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ANTIGLOBALISTI UDRUZETE SE :
POSETETE JA STRANICATA I KE ZAKLUCITE KAKOV E SVETOT:
STRANICATA E OVDE__________>>>>>>>>>>>>http://www.ivonazivkovic.net/index.htm |
|
fvd
|
|
pecko
Група Регистриран: 10.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
al qaeda???????????????se calamat samo nekoja politika ima tuka....pa neli se jaki kako glufci se krijat po toa karpite i jas od doma sum jak.....neka sedat mirni da ne gi snajde kako vo cecenija
|
|
leeeeeeeeeeee
|
|
mark
Нов член Регистриран: 30.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe se si ima svoe zoshto, pa zatoa i vo ova so al-kaeda si ima svoe zoshto.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На САД некопј мора да им каже дека доста пребрзо и кукавички возат.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
KikoMC
Сениор Регистриран: 11.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да расчистиме некои работи..Како прво, како можи Бин Ладен, претходно еден од НАЈГОЛЕМИТЕ АРАПСКИ ПОДДРЖУВАЧИ на УСА,преку ноќ да стане најголем кошмар??Како второ, не верувам дека Америка ќе си убие 3.000 јавно објавени жртви, а се шушка дека биле меѓу 10 и 15.000 жртви..
Ал Каеда сета цел им е да ЗАВЛАДЕАТ со светот...Епа најпогодно нешто за да ја постигнат таа цел која е?На луѓето што му значи најмногу??Верата!!Па, добар дел од Христијанските држави се со повисок стандард и не се случува често да бидат лажени како прво, како второ, светата книга Библијата е децидна во ставот околу војувањето, а додека пак кај К*ранот, со ПОГРЕШНО перцепирање и ПОГРЕШНО читање (бидејќи и тој не преферира насилство) сепак има некаква минимална логика за да се пуштат корени на незадоволство, од сиромаштијата, и со помош на перење на мозоци дека со тоа Алах ќе те награди, си ја остварува својата цел...Чиста манипулација на верска основа, и плус на нерешени општествени проблеми, и ќе се нафати да се бори, за "Муслиманската Кауза" против "Крстоносните Походи"..Тоа ти е , МИЖИ АСАН КОЛАЧИЊА ПАЃААТ ОД НЕБО!!Се е во светот за корист и за слава!!C.R.E.A.M.(Cash Rules Everything Around Me)..Немојте да потпаѓате на тезите дека Ал Каеда се бори за муслиманските права!!Ниту пак Америка дека е модернизација на Крстоносците..Тоа се историски лаги и грешно пренесување на историјата Изменето од KikoMC - 22.Декември.2007 во 04:36 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |