IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Мојот прв оргазам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мојот прв оргазам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 10>
Автор
Порака
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2007 во 11:55
Абе дека не е потребно, ок... Ама зашто не е пожелно?
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
GUOL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јануари.2007
Поени: 131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GUOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2007 во 11:58
pogolema e sansata za "zatrudnuvanje".............. LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2007 во 12:11
Orgazmot e relativna rabota, odnosno sekoj razlicno ja dozivuva,
na pr. nekoj mozebi misli deka non-stop dozivuva orgazam a vsusnost koga toa vistinski ke se sluci togas kapira deka bil/a vo zabludaEmbarrassed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2007 во 12:15
Jas bytheway (kako i sekoja maska individua;) lesno doagam do orgazamBig%20smile, pogolem predizvik mi e da go predizvikam istiot kaj devojkataWacko
SE NADEVAM DEKA USPEVAM...LOLLOLLOLDead
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2007 во 12:47
toa beshe dobar film LOL
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2007 во 13:10
arno ama vistinitLOL
Кон врв
GUOL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јануари.2007
Поени: 131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GUOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2007 во 13:34
Originally posted by Drlja Drlja напиша:

pogolem predizvik mi e da go predizvikam istiot kaj devojkata

predizvik a??..............mission impossible...................LOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2007 во 14:48
mozebiApprove

znaes kako velat, sekoj naucnik se penzionira koga ke treba da otkrie sto sakaat zenite i sto moze da gi zadovoliLOLLOLLOL
Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2007 во 06:51
LOL MAL BEV NE PAMTAM
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2007 во 09:40
Еххххххххххх првиот пут,,, Embarrassed  Embarrassed
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2007 во 23:22

DODEKA SE SVESTIS ...

GOTOVO ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
loptica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Ноември.2007
Поени: 173
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај loptica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2007 во 02:09
Mojot prv orgazam?
Imav 15 godini i togas u Srbija bese popularna PRICAONICA....demek vrtis broj od fiksen i te spajat so decki....i normalno site decki ni zborele samo za sexot....me prasa da li sum svrsila nekogas, kazav ne...
Me prasa duri ni so mastrubacija?
Ne, kazav....
Mi kaza otidi pod tus i pusti jak pritisok na voda i razmisluvaj na nekoj sto go sakas....i ke svris....
Bev so drugarki...prven probale tie, dodeka jas stasav na red se potrosila toplata voda vo bojlerot....otidov pod ladna.....
I cekav, cekav....nisto
Koga odednas eksplozija, struja, ludilooo....u sekunda go frliv tusot, se isplasiv....ne sum imala pretstava kako toa izgleda i sto treba da ocekuvam.
Mu se javiv pak na deckoto i razocarano mu kazav, ako e ova sex, jas sum razocarana, mnogu e silno, mnogu e silno....
Mi kaza deka toa e normalno za prv orgazam kaj zenite zosto togas se isfrluvaat prvite sokovi....
Mi trebase nekolku meseci za pak da go probam istoto....
Posle se nauciv da uzivam vo toa...среќа
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2007 во 09:02
Originally posted by loptica loptica напиша:

Mojot prv orgazam?
Imav 15 godini i togas u Srbija bese popularna PRICAONICA....demek vrtis broj od fiksen i te spajat so decki....i normalno site decki ni zborele samo za sexot....me prasa da li sum svrsila nekogas, kazav ne...
Me prasa duri ni so mastrubacija?
Ne, kazav....
Mi kaza otidi pod tus i pusti jak pritisok na voda i razmisluvaj na nekoj sto go sakas....i ke svris....
Bev so drugarki...prven probale tie, dodeka jas stasav na red se potrosila toplata voda vo bojlerot....otidov pod ladna.....
I cekav, cekav....nisto
Koga odednas eksplozija, struja, ludilooo....u sekunda go frliv tusot, se isplasiv....ne sum imala pretstava kako toa izgleda i sto treba da ocekuvam.
Mu se javiv pak na deckoto i razocarano mu kazav, ako e ova sex, jas sum razocarana, mnogu e silno, mnogu e silno....
Mi kaza deka toa e normalno za prv orgazam kaj zenite zosto togas se isfrluvaat prvite sokovi....
Mi trebase nekolku meseci za pak da go probam istoto....
Posle se nauciv da uzivam vo toa...среќа
vistina li e ova ziti se?
Кон врв
californija Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 49
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај californija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2007 во 09:22
e prviot........kamo sega da se povtori ama nema,togas bev veruvajte u predinfarktna sostojba........... a loptica neka proba i so zivo sustestvo(maz) a ne so tus...ke ja vidi razlikata,ako so tusot i bilo dobro ,skoro nezaboravno,onda sto bi bilo so ziv predmet.....ma sigurno znaeнамигнување

Изменето од californija - 09.Ноември.2007 во 09:24
zivot pise romane ,a mi citamo stripove
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,235 секунди.