![]() |
|
Дали сте за пластична интервенција |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 10> |
Автор | |
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не сум баш на чисто со оваа тема. Јас верувам во природното и не пластифицирање непотребно. Но, исто така верувам дека со пластична операција на еден крив нос, може да се смени не само физикусот кон подобро, туку и да се влијае на самодовербата...
А за силоконски гради и таков тип на непотребна естетска пластика, мислам дека одговорот е дефинитивно НЕ
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
abe preubav sum si vaka ne mi treba plasticna intervencija!!! da mi trebase ke podrazmilsam ama vaka nisto ne mi fali!!!
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Ако е проблемот во главата, не постои пластична операција која ќе го направи човекот посреќен отколку што е.
Добро треба да се размисли најпрвин околу причините и очекувањата. Па и името да го смени човек, па и никот ако сакате-нема да биде посреќен. Секој треба да се чувствува удобно во сопствената кожа. Затоа најважно е, пред да се одлучи на било каква промена, човек мора да научи најпрво да се прифати и да се сака себеси... |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Dokolku ne se cuvstuva nekoj prijatno poradi nekoj svoj nedostatok,dokolku navistina toa mu preci vo uzivanjeto koga ke se pogledne vo ogledalo zasto da ne..iako se soglasuvam deka treba da se sakame onakvi kakvi sto sme..no sepak ne treba da se preteruva vo estetskite korekcii koi na nekoi luge im stanaa veke rutina
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Има денови кога мразам се на себе, и сакам да сменам нешто, да го поправам она што не ми се допаѓа. Тогаш мислам дека сум спремна и на пластична операција да одам. Но за среќа многу побројни се деновите кога се чувствувам убаво во своја кожа и се сакам таква каква што сум. Затоа си решив да го менувам тоа што можам, нормално на здрав начин, а за другото, убаво да си размислам.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Многу луге треба, прво, да направат пластична операција на малиот мозок,а после на лицето...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
I MANITE NA NAS MOZAT DA BIDAT INTERESNI AKO ZNAEME DA GI NOSIME
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
НЕДОСТИГОТ И ВИШКОТ НА ЕСТЕТСКА ВРЕДНОСТ КАЈ ЛУГЕТО МОЖАТ ДА БИДАТ ПОДЕДНАКВО КОБНИ...
Изменето од majstorce62 - 15.Март.2008 во 21:27 |
|
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
DRUGARKA MI IMA KRIVI PREDNI ZABI
SAKASE DA STAVA PROTEZI
I REKOV DEKA BAS ZARADI ZABITE E INTERESNA I DEKA TIE SE NEJZIN KARAKTERISTICEN I SIMPATICEN BELEG.
p.s. ja zafrknav za mene da me sakaat povekje deckovcite
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Е УБАВА ДРУГАРКА ИМАЛА, СРАМ ДА ТИ Е!!!!!!
|
|
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
се сложувам со ова мнооооооогу паметно мислење
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ne...
![]() Изменето од mamma - 15.Март.2008 во 23:54 |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
DOBRA VECER MAMA ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Dobra i na tebe....mesechino-sjajna
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |