|
Анкета за најдобар клуб во светот |
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Автор | |
B0JAN
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa da ti kazam, srekja nekoj sto pisa vaka ko tebe inace ovie za real i inter... iskreno, do site navivaci na inter i real, ne bidete navredeni ama bidete realni barem ednas...
|
|
carter
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AJDE BE REALOVCI I INTEROVCI KAJ STE?????DA NE VE ISPLASI VISTINATA
|
|
B0JAN
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Borce REAL
Сениор Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj baros ziti se kaj bese do sega znaes deka od site ekipi kaj so bese go izbrkaa.a za viltor i benzema nemam nisto protiv. |
|
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa so vikam ja.deka spored mene baros e drvo ali gleam sea dal gol protiv nica.ke vidime ponataka
|
|
B0JAN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa dal gol abe on so ulie e dobar... pa dobar bese vo liverpool na vremeto, pred da bide letva
|
|
Borce REAL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toj so e tapa tapa ke si ostane ne moze naednas da se napravi jak igrac.
|
|
B0JAN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke vidime, ne se znae...
|
|
Borce REAL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala bogu deka ne se znae ama ne znam kolku godini ima mislam okulu 30 pa od sega nesto ne mi se veruva
|
|
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE BE SO TI E.BAROS SEA IMA 25 GODINI KE PUNI 26 DURI U OKTOMVRI.A ZNAETE SO E INTERESNO:TOA SO VO BANIK OSTRAVA GO DOBIL NICKNAMOT MARADONA
|
|
B0JAN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e bogami smesno
|
|
Borce REAL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Гјадец
Нов член Регистриран: 01.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јувентус
|
|
B0JAN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e majstore
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |