![]() |
|
Каде сакате да патувате? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 41> |
Автор | |
Antoaneta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Premnogu sakam da patuvam i toa go pravam sekogas koga mozam.Mada sto i sluzbenite patuvanja mi se omileni ne samo onie koi samata (se izvinuvam so nego) gi biram!
![]() |
|
![]() |
|
antonijo ![]() Сениор ![]() Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
mnogu sakam a i dosta patuvam naomilena destinacija mi e solun i hercegnovi
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Сакам да го свртам цел свет
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
i jas... pat okolu svetot za 80 dena
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
pat okolu svetot, ama ne za 80 dena
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
|^-_-^| ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
i ja okolu svetot ali posle toa na vselenska stanica mir edno 2 meseca
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
sakam da idam vo Indonesia , posebno na ostrovot Bali
|
|
![]() |
|
![]() |
|
tragach ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2006 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 6 |
edna torba namirnici, 3 para corapi i ostali neophodni stvari, par jakna za po ladnoto, 1 trotinet, i ajmo svi okolu cel svet ...
jamajka, kuba i sl... ![]() |
|
Zad sekoja vrata postoi kljuch za nea
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Охрид и Струга многу многу
|
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
И бев
![]() И сакам пак... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
laze ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Како и секој човек и јас сакам да патувам и патувам!
![]() |
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Mnogu sakam da patuvam, a najgolema zelba mi e da odam vo vselenata.
![]() |
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
isto i mene najgolema zelba mi e da patuvam vo vselenata(ama ne veruvam deka ke mi se ispolni) inace ja sakam da patuvam i toa mnogu da mozam cel zivot bi patuval |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Сакам цел свет да го поминам... Или бар оние поубавите градови
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |