|
Чаеви |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | |
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo e sekojdnevno da se pie caj kako sto se planinskiot,nane,majcina dusicka,a kantarionot e dobar za stomacni bolki,ima poseben nacin na prigotvuvajne na kantarionot vo maslo toj lek leci sekakva rana.
|
|
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пробајте зелен и руски чај. Закон се.
|
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нена TAHEEBO го зимаш од Биофарм? Јас тој го користам.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зелен чај против акни
Зелениот чај во традиционалната кинеска медицина се користи за лекување на многу болести, вклучувајќи ги и акните. Но, се поставува прашањето колку зелениот чај е делотворен во споредба со модерните медикаменти и може ли да ги замени. |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoj den pijam od lipa
i ubavo se osekjam..
smireno,pred se i happy
retko pijam nane i planinski
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nane, lipa, kamilica, taheebo, indiski...se toa pijam. samo da ne e nekoj od jagoda ili malina i sl. takvi ne pijam.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od brusnica e najubav spored mene....
a momentalno pijam zelen caj so gjumbir i limon za cirkulacijata i imunitetot |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зима, лето нема врска........јас чај пијам во огромни количини..... Сега пијам од ајдучка трева....... Омилен ми е планински чај А во лето чај од нане изладен во фрижидер......бреееееее |
|
МИР со сите
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чај не пијам, не го сакам...ни кога сум болна, а не па онака да ми дојде да се напијам...додуша, зимово се напив 2-3 пати, кој знае што ми текна и мислам дека за оваа година завршив со чаевите
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уф јас живеам во „Чај Култура„, сакаш-нејќеш ќе ти стане секојдневица. Го сакам чајот во секакви варијанти и си го пијам секој ден, црн чај со млеко, сакам овошни, чај од камилица и мед за кога не сум со сите, наненце за стомак и секојдневно барем една шоља зелен чај со вкус на нешто, на јасмин на пр или некое др.цвече.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам чај и го пијам преку цела година, во зима топол, во лето ладен со лимон. Сакам секоков вид чај, а најчесто пијам зелен чај, од нане, мајчина дишуца и др.
|
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prioritet za mene Ruski,Indijski i Zelen.
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zelen caj (pomaga vo slabeenjeto) redovno go pijam...
|
|
jenifer lopez
Нов член Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zelen,magdanos,kopriva i toa mnoguuu, ne deka nesto mnogu sakam da gi pijam a posebno toj od svez magdanos malku e [:-&] no go pijam bidejki procistuva dobar e za slabeenje,a koga me mrzi da odam do pazar da kipuvam magdanos pijam zelen caj
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |