|
Верувате ли на зборот ИЗВИНИ? |
Внеси реплика | страница <1 34567 19> |
Автор | |
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не секогаш она што изгледа искрено, навистина Е така. Треба да се внимава. Да се прости ПОТПОЛНО но да не се заборави Изменето од Pravoslavie |
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прифаќам ИЗВИНИ особено ако е кажано од срце и ако личноста сфатила дека згрешила,исто така и знам да се извинам ако не сум во право,но најмногу ми смета она цинично извини кажано ради реда,тоа нема смисла и ништо не ми вреди |
|
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izvinuvanjeto treba da bide taka prikazhano (ili iskazhano), shto kje ja zaseni greshkata shto bila napravena..... Vo sprotivno, ne se prifakja........ Pozdrav.....
|
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbor koj sto mnogu kazuva ...veruvam epten |
|
......
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кажувам извини кога треба, а најчесто гледам да не мора да треба
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA veruvam zasto da ne sekoj moze da zgresi a uste pofer e i da se izvini!!! No toa IZVINI moze stvarno i nekogas da e lazno pa zatoa e toa u oci od kade se se gleda!
|
|
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izvini - na denesno vreme mnogu se koristi najcesto spontano doaga taka da iskreno mnogu mnogu ne mu veruvam na samiot zbor, kolku mozebi na nekoja posledovatelna postapka
|
|
boli glava
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dovolno e da se slusne pesnata na djiboni,Izvini...
|
|
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Djiboni rece - mozebi ja imam slusnato, ama ke se potrudam da ja pobaram pa da vidime....
|
|
snajder
Нов член Регистриран: 17.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas veruvam,no mnogu luge go zloupotrebuvaat,-ne go mislat ona sto go zboruvaat.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам да кажам извини и најчесто го мислам тоа искрено,а не верувам кога мене некој ќе ми каже |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako doaga od srce da no ako toj zbor go zloupotrebuva nema prostuvane
|
|
clemclem
Група Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo dolga vrska zborot izvini mnogu cesto go gubi znacenjeto...
Ednostavno ako se upotrebuva precesto podobro kjuti i ne go upotrebuvaj:) |
|
if all of your wishes are fulfilled many of your dreams will be destroyed!
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |