IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Мажите сакаат да доминираат
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мажите сакаат да доминираат

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 12>
Автор
Порака
Corporal^^ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2006
Статус: Офлајн
Поени: 833
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2006 во 13:23
ninja says: nace e dokazano deka toj sto dominira u sustina saka da bide izdominiran.

Nema sansi
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2006 во 13:30

ninja says: nace e dokazano deka toj sto dominira u sustina saka da bide izdominiran.

Nema sansi

Nema sansi a?

ti znaes li koj najvishe plaka da bide maltretiran u sexot....

bogataski, biznismeni, beskrupulozni luge , politicari .... radi cuvstvoto na vina  idat tamu kaj profesionalci pa gi sibaat po gazeto ... toa sto go nemas ti fali... sekogas...

I obratno... tie sto se mirni, potlaceni , maltretirani u realnosta... se najgolemite sadisti vo sexot

Se e toa lecenje kompleksi...

a sado bez mazo ne ide zapamti toa... toa e igra ...ma sto ti zboram pa ja tebe ti si malecok da go razberes toa...
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2006 во 13:31
нинџа па можи и си во право за ова, и јас го имам приметено кај многу луѓе. и стварно е тоа понизувачка работа но мора да се истакне и тоа дека секој си има свој стил, а тој стил што го иале тие што им се пуштале на бугарките многу низок, под нула би рекол
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2006 во 13:31

Mi lezi temata zatoa prasajte expert
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2006 во 13:38

нинџа па можи и си во право за ова, и јас го имам приметено кај многу луѓе. и стварно е тоа понизувачка работа но мора да се истакне и тоа дека секој си има свој стил, а тој стил што го иале тие што им се пуштале на бугарките многу низок, под нула би рекол

abe drugar toa ne e stil toa  90 % od maskite go pravat ovde u Makedonija... pred dobro piche... a ako ne mu prai kejf e toash da vidis kako e bash macho ... ne ja ebe on nejze dva posto... se izivljava za site korpi koi gi popil od za nego extra curite.

A zenite se uste poloshi ... ako oseti slabo... o eban si ko nikoj... samo e prasanje na momentot koga... i neka ne tresat zeleni nejkele da bidat dominirani ... nego cak i koa e deckoto fer... go praat smotan ...

Nezrelata  ljubov... e vo strasta.. a strasta ja dobivas samo koa trcas po nekogo...koga toj ne te ebe dva posto ... ama toa pokasno razbiras deka ne bilo ljubov.

I site zeni nekad se zaljubile u nekoj takov alfa muzjak a ne u nekoj mlak pesnik... cvekar... ne bre u mashinbravar koj ja iskrshil od heftanje i ja frlil ko kuce... i koj i den denes go pamtat...

E sea nekoi razbiraat deka toa bilo nezrelo pa evoluiraat  a nekoi ostanuvaat kokoski... pa se svetat na nekoe siroto tipce ko toj u bugarija...

Sve e sado mazo ako se pogledne podlaboko

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2006 во 13:41

Originally posted by nindza nindza напиша:

Mi lezi temata zatoa prasajte expert

алал да ти е, нема што а тоа дали си експерт може да потврди само некоја со која веќе си бил па не е лошо да чуеме нејзино мислење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2006 во 13:44

A ima i drugo resenie ...

Nabaci nekoja bratucedka , prijatelka pa neka ti preraskazuva do zadutre
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2006 во 13:49

Originally posted by nindza nindza напиша:

A ima i drugo resenie ...

Nabaci nekoja bratucedka , prijatelka pa neka ti preraskazuva do zadutre

може и трампа да направиме нема проблем али ако се пожали таа што ќе ти ја пратам..., тука што правиме 

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2006 во 13:56

pravi i na mojata zamena sto sakas...tepaj ja ...  ama drugar yi si zenet  ne ti trebaat takvi raboti tebe
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2006 во 13:59

da ne bese zenet zimi sve ke ti namestev bratucedka ...ne mora nikakva protivusluga ... a ako ne si ... nema problem ...daj samo podatoci ...imas od mene bratucedka za merak
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2006 во 14:05
абе нинџа не сум женет имам само 24 години, детиште сум уште
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2006 во 14:16
Кој сега овде доминираше ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2006 во 14:17

две алфи

Изменето од kokolo
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2006 во 14:22
Originally posted by kokolo kokolo напиша:

две алфи

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.