![]() |
|
Мажите сакаат да доминираат |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 12> |
Автор | |
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ninja says: nace e dokazano deka toj sto dominira u sustina saka da bide izdominiran.
Nema sansi ![]() |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
ninja says: nace e dokazano deka toj sto dominira u sustina saka da bide izdominiran. Nema sansi Nema sansi a? ti znaes li koj najvishe plaka da bide maltretiran u sexot.... bogataski, biznismeni, beskrupulozni luge , politicari .... radi cuvstvoto na vina idat tamu kaj profesionalci pa gi sibaat po gazeto ... toa sto go nemas ti fali... sekogas... I obratno... tie sto se mirni, potlaceni , maltretirani u realnosta... se najgolemite sadisti vo sexot Se e toa lecenje kompleksi... a sado bez mazo ne ide zapamti toa... toa e igra ...ma sto ti zboram pa ja tebe ti si malecok da go razberes toa... ![]() |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
нинџа па можи и си во право за ова, и јас го имам приметено кај многу луѓе. и стварно е тоа понизувачка работа но мора да се истакне и тоа дека секој си има свој стил, а тој стил што го иале тие што им се пуштале на бугарките многу низок, под нула би рекол
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Mi lezi temata zatoa prasajte expert ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
нинџа па можи и си во право за ова, и јас го имам приметено кај многу луѓе. и стварно е тоа понизувачка работа но мора да се истакне и тоа дека секој си има свој стил, а тој стил што го иале тие што им се пуштале на бугарките многу низок, под нула би рекол abe drugar toa ne e stil toa 90 % od maskite go pravat ovde u Makedonija... pred dobro piche... a ako ne mu prai kejf e toash da vidis kako e bash macho ... ne ja ebe on nejze dva posto... se izivljava za site korpi koi gi popil od za nego extra curite. A zenite se uste poloshi ... ako oseti slabo... o eban si ko nikoj... samo e prasanje na momentot koga... i neka ne tresat zeleni nejkele da bidat dominirani ... nego cak i koa e deckoto fer... go praat smotan ... Nezrelata ljubov... e vo strasta.. a strasta ja dobivas samo koa trcas po nekogo...koga toj ne te ebe dva posto ... ama toa pokasno razbiras deka ne bilo ljubov. I site zeni nekad se zaljubile u nekoj takov alfa muzjak a ne u nekoj mlak pesnik... cvekar... ne bre u mashinbravar koj ja iskrshil od heftanje i ja frlil ko kuce... i koj i den denes go pamtat... E sea nekoi razbiraat deka toa bilo nezrelo pa evoluiraat a nekoi ostanuvaat kokoski... pa se svetat na nekoe siroto tipce ko toj u bugarija... Sve e sado mazo ako se pogledne podlaboko ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
алал да ти е, нема што а тоа дали си експерт може да потврди само некоја со која веќе си бил па не е лошо да чуеме нејзино мислење |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
A ima i drugo resenie ... Nabaci nekoja bratucedka , prijatelka pa neka ti preraskazuva do zadutre ![]() |
|
|
|
![]() |
|
може и трампа да направиме нема проблем али ако се пожали таа што ќе ти ја пратам..., тука што правиме |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
pravi i na mojata zamena sto sakas...tepaj ja ... ama drugar yi si zenet ne ti trebaat takvi raboti tebe ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
da ne bese zenet zimi sve ke ti namestev bratucedka ...ne mora nikakva protivusluga ... a ako ne si ... nema problem ...daj samo podatoci ...imas od mene bratucedka za merak ![]() |
|
|
|
![]() |
|
абе нинџа не сум женет имам само 24 години, детиште сум уште
|
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Кој сега овде доминираше ?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
две алфи Изменето од kokolo |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |