|
Ајде да се менуваме... |
Внеси реплика | страница <1 34567 18> |
Автор | |
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam....
nisto, samo korpus delikti zemam so mene nekoj so potencijal da ja znae pesnava vo disko...drugo nema
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam za koja zboris, ja otekuvaat po mestava u Sk, ama ne znam kako se vika.
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh toa e makata......
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako mi kaze nekoj samo kako se vika ke ja imash obavezno.Seushte ne sum sretnal pesna koja nesum mozel da ja simnam do internet
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epten si srce kokolo, jas ke rabotam na toa da go doznaam imeto, pa ako ja najdeme ideme vo virtuelniot bar i se pravime tikvicki ....
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GARANTIRANO, TIKVICKI
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pesnata e ELECTRO.
I e dobar hit. JA OBOZAVAM
|
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :) a znaes od kogo e? :) skorpija sampion!!!!
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VO MOMENTOV JA SLUSAM I IDE:
Electro electro is the new style... Od Outwork
|
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne si svesna kolku te obozavam
|
|
SkorpijA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve ti i na tebe
|
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mmmmmmmmmmmmmmmm thanks
|
|
SkorpijA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
u welcome
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |